PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
DİSKLİ PULLUK/NORMAL PULLUK TERCİHİ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer" data-source="post: 766034" data-attributes="member: 51995"><p><strong>Ynt: DİSKLİ PULLUK/NORMAL PULLUK TERCİHİ?</strong></p><p></p><p>Bende bu vanveyin 11 li çekiliri var dehşet bi makina nohut yeri bozmada nadas ikilemede bunu kullanıyom otlu yerlerde kazayağı tıkanıyo büyük kobil var oda ot kaçırıyo .ama vonvay iyice yanlatıp derinlik ayarınıda denk getirdinmi toprağı un gibi eletttiriyo ben 2 senedir nadasları güzden yapıyom ilkyazın millet sürerken ben ikilemeye başlıyom pulluğun üstüne direk bunla başlayıp tarlaları halı gibi düzeltiyo.geçen yaz nadaslar otlandı işlerim vardı gidemedim hastalık ölüm kalım derken neyse tarları bi dolaşim diye gittim benim nadaslar çayır gibi arkadaş denk geldi ee bunları saçlı pullukla sürelim bidaha bu tarlalar arınmaz ottan dedi saol dursun bakam dedim.ertesi gün vonvaya yağlayıp başladım yaptığı işi gören yol kenarında durup seyrediyo neyse 3-4 günde işi bitirdim.tarlalrın temizliğini görenler vonvaya aramaya çıktılar ama yok.hidrolikli olanlarda çekili gibi değil motoru çiziden çıkartıyo.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer, post: 766034, member: 51995"] [b]Ynt: DİSKLİ PULLUK/NORMAL PULLUK TERCİHİ?[/b] Bende bu vanveyin 11 li çekiliri var dehşet bi makina nohut yeri bozmada nadas ikilemede bunu kullanıyom otlu yerlerde kazayağı tıkanıyo büyük kobil var oda ot kaçırıyo .ama vonvay iyice yanlatıp derinlik ayarınıda denk getirdinmi toprağı un gibi eletttiriyo ben 2 senedir nadasları güzden yapıyom ilkyazın millet sürerken ben ikilemeye başlıyom pulluğun üstüne direk bunla başlayıp tarlaları halı gibi düzeltiyo.geçen yaz nadaslar otlandı işlerim vardı gidemedim hastalık ölüm kalım derken neyse tarları bi dolaşim diye gittim benim nadaslar çayır gibi arkadaş denk geldi ee bunları saçlı pullukla sürelim bidaha bu tarlalar arınmaz ottan dedi saol dursun bakam dedim.ertesi gün vonvaya yağlayıp başladım yaptığı işi gören yol kenarında durup seyrediyo neyse 3-4 günde işi bitirdim.tarlalrın temizliğini görenler vonvaya aramaya çıktılar ama yok.hidrolikli olanlarda çekili gibi değil motoru çiziden çıkartıyo. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
DİSKLİ PULLUK/NORMAL PULLUK TERCİHİ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt