PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
dizel araç kullananlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gocabolulu" data-source="post: 762810" data-attributes="member: 35942"><p><strong>Ynt: dizel araç kullananlar</strong></p><p></p><p>Dizel araç candır işin espirisi dizel araçlar tasarruflu diye alınırdı ama şimdi mazot pahalanınca tasarrufu kalmadı ama dizelin kullanım zevki bambaşka ataklığı falan süper sollamalarda insana güven veriyo ve lpgli araçlara göre daha güvenli..3 sene dizel fiesta kullandım 90binde aldım 150 binde sattım bi defa enjöktörlerden mazot kaçırdı onları söktürdüm onun dışında en ufak bi sıkıntı yaşamadım şimdi lpgli corolla kullanıyorum hiç zevk vermiyor dizel almadığıma bin pişmanım...kışın çalışmalarda tek marşta çalışır zaten kendinden kızdırmalı 20-30 sn bekleyip yola devam edilir uzun yoldan geldiğimizde de 1-2 dakika rolantide çalıştırınca hiç bir sıkıntı yaşamazsın mazotunu iyisinden alıp hava filtresini sık sık değiştirmek lazım ben 5 binde 1 hava filtresi değiştirirdim 15 tl bişey ucuz..aldığım günden sattığım güne kadar hiç bir performans düşüşü yaşamadım...ben mazotu şhell fuelsave kullanırdım oldukça farkeder daha çok yol yapar ama kışları biraz vuruntulu çalışır soğuk dönemdede v pover alırdım daha erken ve sesiz çalışır benim tecrübelerim bunlar umarım faydalı olur...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gocabolulu, post: 762810, member: 35942"] [b]Ynt: dizel araç kullananlar[/b] Dizel araç candır işin espirisi dizel araçlar tasarruflu diye alınırdı ama şimdi mazot pahalanınca tasarrufu kalmadı ama dizelin kullanım zevki bambaşka ataklığı falan süper sollamalarda insana güven veriyo ve lpgli araçlara göre daha güvenli..3 sene dizel fiesta kullandım 90binde aldım 150 binde sattım bi defa enjöktörlerden mazot kaçırdı onları söktürdüm onun dışında en ufak bi sıkıntı yaşamadım şimdi lpgli corolla kullanıyorum hiç zevk vermiyor dizel almadığıma bin pişmanım...kışın çalışmalarda tek marşta çalışır zaten kendinden kızdırmalı 20-30 sn bekleyip yola devam edilir uzun yoldan geldiğimizde de 1-2 dakika rolantide çalıştırınca hiç bir sıkıntı yaşamazsın mazotunu iyisinden alıp hava filtresini sık sık değiştirmek lazım ben 5 binde 1 hava filtresi değiştirirdim 15 tl bişey ucuz..aldığım günden sattığım güne kadar hiç bir performans düşüşü yaşamadım...ben mazotu şhell fuelsave kullanırdım oldukça farkeder daha çok yol yapar ama kışları biraz vuruntulu çalışır soğuk dönemdede v pover alırdım daha erken ve sesiz çalışır benim tecrübelerim bunlar umarım faydalı olur... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
dizel araç kullananlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt