PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Dizellerde % 30 güç
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tla100" data-source="post: 418752" data-attributes="member: 20741"><p><strong>Ynt: Dizellerde % 30 güç</strong></p><p></p><p>arkadaşlar tamam %30-40-50 arası üç kademede güç arttırımı yapılıyor ama eksi yönleri çok fazla bende passat 2006 model 2.0 tdi vardı bu 140 hp idi ben 30 hp 1. kademe yi yüklettim güç olarak artış var ama yakıtta yükselme oluyor hp gücü arttığı için fazla yakıt yakıyor,eğer kilometre yükseldiyse enjektör den başlıyor yemeye,sonra turbo sonra motor derken eline alıyorsun motoru traktörlere güç artırımı şuan yapılıyor tabi beyinli traktörlere.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tla100, post: 418752, member: 20741"] [b]Ynt: Dizellerde % 30 güç[/b] arkadaşlar tamam %30-40-50 arası üç kademede güç arttırımı yapılıyor ama eksi yönleri çok fazla bende passat 2006 model 2.0 tdi vardı bu 140 hp idi ben 30 hp 1. kademe yi yüklettim güç olarak artış var ama yakıtta yükselme oluyor hp gücü arttığı için fazla yakıt yakıyor,eğer kilometre yükseldiyse enjektör den başlıyor yemeye,sonra turbo sonra motor derken eline alıyorsun motoru traktörlere güç artırımı şuan yapılıyor tabi beyinli traktörlere. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Dizellerde % 30 güç
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt