PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
DLG-ÖÇP TARLA GÜNLERİ FUARI NEW HOLLAND-HARMAN STANDI TEKİRDAĞ/KARAEVLİ 2010..!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="osmanekmen" data-source="post: 267594" data-attributes="member: 1605"><p><strong>Ynt: DLG-ÖÇP TARLA GÜNLERİ FUARI NEW HOLLAND-HARMAN STANDI TEKİRDAĞ/KARAEVLİ 2010..!</strong></p><p></p><p>arkadaşlar ben harmanın adana servisiyim düşünceleriniz hoşuma gitti şunu belirtmek isterim öncelikle rekabet olmalı yoksa tüketici pahalıya mal almış olur reklam olmasın ama traktör&biçerdöver olsun trakmaktan fiyatımız ucuz araştırabilirsiniz ürünlerimiz aynı aynı fabrikadan geliyor ithal modeller bizde yerli üretim yok eskiden ford ve fıat vardı bu firmalar birleşti newholland olunca trakmaktanda harmandanda vazgeçemediler çünkü ikiside malını satıyor newhollandın. mesela casenin yerli modeliyle trakmakın ürettiği yerli modeller fark yok noluyor ikisi kapışıyor parayı aynı firma kazanıyor harmanı tanımayan çok kişi var doğru ,ama trakyada özellikle serwisi çok</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="osmanekmen, post: 267594, member: 1605"] [b]Ynt: DLG-ÖÇP TARLA GÜNLERİ FUARI NEW HOLLAND-HARMAN STANDI TEKİRDAĞ/KARAEVLİ 2010..![/b] arkadaşlar ben harmanın adana servisiyim düşünceleriniz hoşuma gitti şunu belirtmek isterim öncelikle rekabet olmalı yoksa tüketici pahalıya mal almış olur reklam olmasın ama traktör&biçerdöver olsun trakmaktan fiyatımız ucuz araştırabilirsiniz ürünlerimiz aynı aynı fabrikadan geliyor ithal modeller bizde yerli üretim yok eskiden ford ve fıat vardı bu firmalar birleşti newholland olunca trakmaktanda harmandanda vazgeçemediler çünkü ikiside malını satıyor newhollandın. mesela casenin yerli modeliyle trakmakın ürettiği yerli modeller fark yok noluyor ikisi kapışıyor parayı aynı firma kazanıyor harmanı tanımayan çok kişi var doğru ,ama trakyada özellikle serwisi çok [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
DLG-ÖÇP TARLA GÜNLERİ FUARI NEW HOLLAND-HARMAN STANDI TEKİRDAĞ/KARAEVLİ 2010..!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt