PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
DOGAN HER ÇOCUK 15600 TL BORÇLU..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 804493" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: DOGAN HER ÇOCUK 15600 TL BORÇLU..</strong></p><p></p><p>şuan fasülye ekimi yapaılan bizim yörede %95 i bıraktı ekmeyi şuan kuraklık ve ithal fasülye yüzünden riske girmiyorlar fasülye kolay yetişmiyor biliyorsunuz...su ve emek en çok harcanan mahsuillerden biri..</p><p> nohut ekilmiyor herkesin elinde şişti kaldı alan yok hala 900-1300 tl tonu </p><p>şahsen 800-1500 dönüm nohut ekimi yapıyordum geçen yıl 300 buyıl 70 dekara düşürdüm...anız ektim..buğday..</p><p> yag çekirdegi ejken yok artık şuan aspire ibre döndü bizlerde...700 tl destek olunca..</p><p>millet arayış içinde..</p><p></p><p>mazot 4,7 tl gübere biliyoırsunuz üründe para etmeyince böyle bir tarım politikası olur mu...yazdın mı çizdin konuştun mu siyaset deniyor bana kızıyorlar boşa kızarlar ben yanarken kızanlar yanmıyor sanki...</p><p></p><p> ülke a den z ye yönetimi hükümet den sorulur...sorunlar oldumu siyaset oluyor..</p><p> tarım bitti batıyoruz ithalata dayalı ekonomi ve tarım...</p><p> herşyi açıkta kimin ne paralar yediği çaldıgı ama hala darbe deniyor...hala akış alıyor lar yazıklar olsun..</p><p>bakın kuraklık var..birde maliyet birde ürün para etmesse çiftçi ne yapacak...</p><p> hekes kendi bilir artık...parti tutma devri kapandı..herşey ortada artık...</p><p>nüfüsün yarıdan fazlası borçlu bir ekonomi düzenin içindeyiz...sanal ekonomi...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 804493, member: 988"] [b]Ynt: DOGAN HER ÇOCUK 15600 TL BORÇLU..[/b] şuan fasülye ekimi yapaılan bizim yörede %95 i bıraktı ekmeyi şuan kuraklık ve ithal fasülye yüzünden riske girmiyorlar fasülye kolay yetişmiyor biliyorsunuz...su ve emek en çok harcanan mahsuillerden biri.. nohut ekilmiyor herkesin elinde şişti kaldı alan yok hala 900-1300 tl tonu şahsen 800-1500 dönüm nohut ekimi yapıyordum geçen yıl 300 buyıl 70 dekara düşürdüm...anız ektim..buğday.. yag çekirdegi ejken yok artık şuan aspire ibre döndü bizlerde...700 tl destek olunca.. millet arayış içinde.. mazot 4,7 tl gübere biliyoırsunuz üründe para etmeyince böyle bir tarım politikası olur mu...yazdın mı çizdin konuştun mu siyaset deniyor bana kızıyorlar boşa kızarlar ben yanarken kızanlar yanmıyor sanki... ülke a den z ye yönetimi hükümet den sorulur...sorunlar oldumu siyaset oluyor.. tarım bitti batıyoruz ithalata dayalı ekonomi ve tarım... herşyi açıkta kimin ne paralar yediği çaldıgı ama hala darbe deniyor...hala akış alıyor lar yazıklar olsun.. bakın kuraklık var..birde maliyet birde ürün para etmesse çiftçi ne yapacak... hekes kendi bilir artık...parti tutma devri kapandı..herşey ortada artık... nüfüsün yarıdan fazlası borçlu bir ekonomi düzenin içindeyiz...sanal ekonomi... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
DOGAN HER ÇOCUK 15600 TL BORÇLU..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt