PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
DOĞUM KİRKOSU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1345485" data-attributes="member: 25443"><p>Bende uzun zamandır tohum kullaniyorum boğa pek kullanmam</p><p>Hostein ve birkaç simental montofon melezi hayvanlar</p><p>Sarole ve Belçikamavisi tohumdan korkarım yaşlı anaç ineklere belki </p><p>İlkine düve lere düve tohumu</p><p>Genelde hostein tohum kullaniyoruz</p><p>Hayvanlar bağlı değil sagilirken fabrika yemi ve gezinti yerinde yem yolunda karma kaba serbest onleri dolu su da serbest</p><p>Yaz kış gece gündüz 25 dnm yerde serbest </p><p>Ben bu serbestlik gezinti alani konusunda rahat doğum meme hastalığı tirnak hastalığı gibi konularda cok faydalandim </p><p>Doğumları kolay kolay mudahele etmem pek gerekte kalmaz</p><p>Kuru dönem beslemeside önemli</p><p>Buzağı aşırı beslemeden iri olabilir</p><p>Buzağı ters olursa ayak ters olursa ozsman müdahale ederiz</p><p>Neden kirko gerekir</p><p>Ya tohum uygun değil iri buzağı</p><p>Ya aşırı beslendi yine iri buzagi</p><p>Yada ineğin doğumunda sıkıntı var akıntı sanci ikinma gibi</p><p>Kirko gibi yada güç kullanarak aldığımız doğumlar Celal in dediği gibi çoğu sakatlık bazen buzağı bazen anne</p><p>Herkesin işi isletmesi farklı benim böyle</p><p>Ben kullanmamadim kullanmam</p><p>Almak isteyen elinde bulunsun dediğim gibi her doğuma kirko vurmayın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1345485, member: 25443"] Bende uzun zamandır tohum kullaniyorum boğa pek kullanmam Hostein ve birkaç simental montofon melezi hayvanlar Sarole ve Belçikamavisi tohumdan korkarım yaşlı anaç ineklere belki İlkine düve lere düve tohumu Genelde hostein tohum kullaniyoruz Hayvanlar bağlı değil sagilirken fabrika yemi ve gezinti yerinde yem yolunda karma kaba serbest onleri dolu su da serbest Yaz kış gece gündüz 25 dnm yerde serbest Ben bu serbestlik gezinti alani konusunda rahat doğum meme hastalığı tirnak hastalığı gibi konularda cok faydalandim Doğumları kolay kolay mudahele etmem pek gerekte kalmaz Kuru dönem beslemeside önemli Buzağı aşırı beslemeden iri olabilir Buzağı ters olursa ayak ters olursa ozsman müdahale ederiz Neden kirko gerekir Ya tohum uygun değil iri buzağı Ya aşırı beslendi yine iri buzagi Yada ineğin doğumunda sıkıntı var akıntı sanci ikinma gibi Kirko gibi yada güç kullanarak aldığımız doğumlar Celal in dediği gibi çoğu sakatlık bazen buzağı bazen anne Herkesin işi isletmesi farklı benim böyle Ben kullanmamadim kullanmam Almak isteyen elinde bulunsun dediğim gibi her doğuma kirko vurmayın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
DOĞUM KİRKOSU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt