PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Doktorluktan Tarım ve HAyvancılığa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="melih.altinci" data-source="post: 1074543" data-attributes="member: 75458"><p>Merhaba Fatih Bey,</p><p></p><p>Bende genç bir mühendis olarak, uzun süredir ülkemiz tarım ve hayvancılığını araştırıyorum. Dünyanın önde gelen ülkelerini,bu ülkelerin süt ve et üreticiliğine bakış açılarını, iş yapış şekillerini, kaynaklarını etkin ve verimli kullanma yöntemlerini, teknolojiyi kullanma ve bu alanda meydana getirme gayretlerini inceliyorum. Almanca ingilizce bir çok makale,yayın okudum program dergi,youtobe görseli izledim.</p><p></p><p>İlk olarak ülkemiz tarım ve hayvancılığının başına gelen ülkede hiç bir sektörün başına gelmemiş. Buyük gayret ve vizyonsuz hedeflerle dünyanın en kalitesi,mikroorganizması yoğun süt sıralamasında listeye girmiş, sütün kalitesinin önemsenmediği bir sektör yaratılmış,aynı zamanda et üreticiliği içinde sorun zaten saymakla birmez.</p><p></p><p>Ben daha önce hiç bir çiftlikte çalışmadım,bu işin içerisinde aktif olarak yer almadım fakat adım adım hikayesi olan bir marka yaratma düşüncesiyle et üreticiliğinde yatırım yapma hevesim var. Çok araştırıyorum inşallah nasip olur.</p><p></p><p>Şu anda zararına süt tozu üretme politikasının yanlış oldugunu anlayan birisinin çıkmasıyla nasıl bir politika izlenecek çok merak ediyorum. </p><p></p><p>Türkiyede süt arzı fazlası var.</p><p></p><p>Şimdi bu aşamada üretilecek sütün en azından bir kısmını katma değerli ürün olarak(en basitinden çiğ süt) satamıyorsan, kaynakları etkin ve verimli kullanamıyorsan, sektörde etkili networke sahip değilsen,kaliteli buzağı üretemiyorsan gördüğüm kadarıyla bu sektörde risk çok fazla.</p><p></p><p>Sizlerin arasında yeniyim bende bu işlere gönül vermiş değerli grup üyelerinden faydalanıyorum. Bunlar benim gözlem ve araştırmalarla elde ettiğim bilgiler. Her türlü eleştiriye ve bilgiye açığım aynı zamanda sizlerlede tanışmak istiyorum.</p><p></p><p>Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melih.altinci, post: 1074543, member: 75458"] Merhaba Fatih Bey, Bende genç bir mühendis olarak, uzun süredir ülkemiz tarım ve hayvancılığını araştırıyorum. Dünyanın önde gelen ülkelerini,bu ülkelerin süt ve et üreticiliğine bakış açılarını, iş yapış şekillerini, kaynaklarını etkin ve verimli kullanma yöntemlerini, teknolojiyi kullanma ve bu alanda meydana getirme gayretlerini inceliyorum. Almanca ingilizce bir çok makale,yayın okudum program dergi,youtobe görseli izledim. İlk olarak ülkemiz tarım ve hayvancılığının başına gelen ülkede hiç bir sektörün başına gelmemiş. Buyük gayret ve vizyonsuz hedeflerle dünyanın en kalitesi,mikroorganizması yoğun süt sıralamasında listeye girmiş, sütün kalitesinin önemsenmediği bir sektör yaratılmış,aynı zamanda et üreticiliği içinde sorun zaten saymakla birmez. Ben daha önce hiç bir çiftlikte çalışmadım,bu işin içerisinde aktif olarak yer almadım fakat adım adım hikayesi olan bir marka yaratma düşüncesiyle et üreticiliğinde yatırım yapma hevesim var. Çok araştırıyorum inşallah nasip olur. Şu anda zararına süt tozu üretme politikasının yanlış oldugunu anlayan birisinin çıkmasıyla nasıl bir politika izlenecek çok merak ediyorum. Türkiyede süt arzı fazlası var. Şimdi bu aşamada üretilecek sütün en azından bir kısmını katma değerli ürün olarak(en basitinden çiğ süt) satamıyorsan, kaynakları etkin ve verimli kullanamıyorsan, sektörde etkili networke sahip değilsen,kaliteli buzağı üretemiyorsan gördüğüm kadarıyla bu sektörde risk çok fazla. Sizlerin arasında yeniyim bende bu işlere gönül vermiş değerli grup üyelerinden faydalanıyorum. Bunlar benim gözlem ve araştırmalarla elde ettiğim bilgiler. Her türlü eleştiriye ve bilgiye açığım aynı zamanda sizlerlede tanışmak istiyorum. Saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Doktorluktan Tarım ve HAyvancılığa
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt