PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Doktorluktan Tarım ve HAyvancılığa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kerimkurt" data-source="post: 1074762" data-attributes="member: 75504"><p>Fatih Bey...</p><p></p><p>Kararın hakkında hayırlısı olsun öncelikle.</p><p></p><p>Birinci husus; hekimliği bırakmayı düşünmene biraz hak veriyorum. Ben de hekimlikten emekli olmaya ramak kalmış biriyim. Önce sağlık memurluğu ile başlayıp... pratisyenlik ve uzman hekimlik yaptım.</p><p>Hekimlik çok zor...</p><p>Matematikte 2x2 = 4 eder ama... hekimlikte ... nadiren 4 eder. sonuç 3 ile 5 arası değişir.</p><p>Hastaların şikayetleri ve tahlil sonuçlarını birbirine benzeyen bir çok hastalık içinden ayırmak kolay değil. Eğer vicdanen çok hassassanız sonradan hatayı farkettiğinizde neden bu işi yapıyorum ki olur. Defalarca bu işi yapmak istemiyorum diye çok söyledim. Çevreme vs.</p><p></p><p>2. Husus... düşündüğünüz alan... sürekli geleceği olan ve kazanma ihtimaliniz % 99 olan bir dal...</p><p>anladığım kadarıyla ailecek iyi durumdasınız. Bu çok güzel bir şey...</p><p></p><p>Tabi geleneksel yöntemler bile olsa kazanırsınız.</p><p>Fakat daha fenni yöntemleri yaparsanız zahmeti az, ürün çok ve kaliteli olur.</p><p>Bu işi yapan firmaları önce gezmenizi tavsiye ederim.</p><p></p><p>Benim böyle fikrim olsa... en az 10 firmayı gezer... fikirler alır... hatta internet video vs ile yabancı şirketleri bile araştırırım. Ekipman temini ve yöntem için</p><p></p><p>Ben Bolu luyum. Benzer şekilde Abant süt ürünleri isimli bizim yörede bir şirket var. Ürünleri çok güzel... devamlı büyüyor. Yeni bina yer düşünüyor.</p><p>Köyleri günlük dolaşıp süt topluyor, tereyağı, yoğurt peynirin her çeşidi... örgülü vs dahil... Çok lezzetli yapıyor.</p><p>Hatta bizim köylü vatandaş... el yapımı diye... burdan alıp Abant ta köy ürünleri diye satıyor. o derece kaliteli... Marketlerdeki meşhur markalar halt etmiş yanında...</p><p></p><p>Bu işi iyi yapan diğer bir firma da Konya şeker... Çumra da kendi besi-süt hayvanı tesisi var. Süt ürünleri çok güzel..</p><p></p><p>Aklıma gelen bu iki firmayı dolaş fikir al... eminim sana kendi fikirlerini aktaracaklardır seve seve...</p><p>Yakın yerler belki rakip olabilir diye ketum davranabilir. Fakat bu bahsettiğim firmalar rekabet düşünmeden yardım eder.</p><p></p><p></p><p>Bence senin için iyi fikir...</p><p></p><p>Allah Kolaylık versin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kerimkurt, post: 1074762, member: 75504"] Fatih Bey... Kararın hakkında hayırlısı olsun öncelikle. Birinci husus; hekimliği bırakmayı düşünmene biraz hak veriyorum. Ben de hekimlikten emekli olmaya ramak kalmış biriyim. Önce sağlık memurluğu ile başlayıp... pratisyenlik ve uzman hekimlik yaptım. Hekimlik çok zor... Matematikte 2x2 = 4 eder ama... hekimlikte ... nadiren 4 eder. sonuç 3 ile 5 arası değişir. Hastaların şikayetleri ve tahlil sonuçlarını birbirine benzeyen bir çok hastalık içinden ayırmak kolay değil. Eğer vicdanen çok hassassanız sonradan hatayı farkettiğinizde neden bu işi yapıyorum ki olur. Defalarca bu işi yapmak istemiyorum diye çok söyledim. Çevreme vs. 2. Husus... düşündüğünüz alan... sürekli geleceği olan ve kazanma ihtimaliniz % 99 olan bir dal... anladığım kadarıyla ailecek iyi durumdasınız. Bu çok güzel bir şey... Tabi geleneksel yöntemler bile olsa kazanırsınız. Fakat daha fenni yöntemleri yaparsanız zahmeti az, ürün çok ve kaliteli olur. Bu işi yapan firmaları önce gezmenizi tavsiye ederim. Benim böyle fikrim olsa... en az 10 firmayı gezer... fikirler alır... hatta internet video vs ile yabancı şirketleri bile araştırırım. Ekipman temini ve yöntem için Ben Bolu luyum. Benzer şekilde Abant süt ürünleri isimli bizim yörede bir şirket var. Ürünleri çok güzel... devamlı büyüyor. Yeni bina yer düşünüyor. Köyleri günlük dolaşıp süt topluyor, tereyağı, yoğurt peynirin her çeşidi... örgülü vs dahil... Çok lezzetli yapıyor. Hatta bizim köylü vatandaş... el yapımı diye... burdan alıp Abant ta köy ürünleri diye satıyor. o derece kaliteli... Marketlerdeki meşhur markalar halt etmiş yanında... Bu işi iyi yapan diğer bir firma da Konya şeker... Çumra da kendi besi-süt hayvanı tesisi var. Süt ürünleri çok güzel.. Aklıma gelen bu iki firmayı dolaş fikir al... eminim sana kendi fikirlerini aktaracaklardır seve seve... Yakın yerler belki rakip olabilir diye ketum davranabilir. Fakat bu bahsettiğim firmalar rekabet düşünmeden yardım eder. Bence senin için iyi fikir... Allah Kolaylık versin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Doktorluktan Tarım ve HAyvancılığa
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt