PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Doktorluktan Tarım ve HAyvancılığa
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="drfatih" data-source="post: 1075182" data-attributes="member: 61082"><p>Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim Barış Bey.Siteye üye olduğumdan beri sizin yazılarınızı ve paylaşımlarınızı takip etmeye çalışıyorum.Ama yukarıda da bahsettiğim gibi hobiydi.Öğrenmeyi seviyorum.Ama bu süreçte biraz hevesle biraz bilgi ile biraz imkan ile bu işe girmek istedim.Irk konusunda en başından beri simental düşünüyordum.(Hayvanlar çok sevimli geliyor bana diğerlerinden).Tabi her şeyden önce iyi bir araştırma yapıyorum,buraya konu açmamdaki gaye de sizlerin görüşlerinizi ve önerilerinizi duymaktı.En başta dediğiniz gibi sevmek yeterli olmayabilir bu işi çünkü çok meşakkatleri olan bir iş.Artısı eksisi her şeyi düşünüyorum.Şehir olarak yakın olsaydınız mutlaka sizi de ziyaret etmek isterdim.Ama bakarsınız bahara işe başlamadan önce yanınıza uğrayabilirim.Herşey için teşekkürler. Kafama takılanlar olursa özelden sorarak sizleri rahatsız edebilirim.Saygılarla</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="drfatih, post: 1075182, member: 61082"] Değerli görüşleriniz için teşekkür ederim Barış Bey.Siteye üye olduğumdan beri sizin yazılarınızı ve paylaşımlarınızı takip etmeye çalışıyorum.Ama yukarıda da bahsettiğim gibi hobiydi.Öğrenmeyi seviyorum.Ama bu süreçte biraz hevesle biraz bilgi ile biraz imkan ile bu işe girmek istedim.Irk konusunda en başından beri simental düşünüyordum.(Hayvanlar çok sevimli geliyor bana diğerlerinden).Tabi her şeyden önce iyi bir araştırma yapıyorum,buraya konu açmamdaki gaye de sizlerin görüşlerinizi ve önerilerinizi duymaktı.En başta dediğiniz gibi sevmek yeterli olmayabilir bu işi çünkü çok meşakkatleri olan bir iş.Artısı eksisi her şeyi düşünüyorum.Şehir olarak yakın olsaydınız mutlaka sizi de ziyaret etmek isterdim.Ama bakarsınız bahara işe başlamadan önce yanınıza uğrayabilirim.Herşey için teşekkürler. Kafama takılanlar olursa özelden sorarak sizleri rahatsız edebilirim.Saygılarla [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Doktorluktan Tarım ve HAyvancılığa
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt