PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
döl tutmama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sklr68" data-source="post: 923092" data-attributes="member: 50830"><p><strong>Ynt: döl tutmama</strong></p><p></p><p>selam arkadaşlar bizim işletmede döl verimi sorunu yaşıyoruz geçen sene ilk tohumlama yaptığımız hayvanların yüzde yetmişi aşı tutarken bu sene bir hayvana en az 2 tohumlama yapıyoruz bazıları genelde aşı tutmuyor veteriner hekim yemleme ile problem olabilir dedi bizde bunun üzerine yemi aldığımız firmanın zooteknisyeni ile konuşup verdiğimiz yem rasyonun dengeli olduğunu teyit ettirdik.ADE vitaminin bu konuda etkisi olduğunu duydum vet. hekim en az on gün önce iğne yapmalısın dedi bende şöyle bir öneride bulundum inek ilk kızgınlığı gösterdikten sonra tohumlama yapmayacağız on gün sonra ADEMİN uygulayıp aşıya geldiği zaman ise 3 saat önce hormon iğnesi yapıp döl veriminin artışı olup olmayacağını sordum oda bana tam bir cevap vermekten kaçındı sizce böyle bir uygulama yapsak başarı oranımız ne olur sizin döl verimini artırmak için yaptığınız özel uygulama varmı?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sklr68, post: 923092, member: 50830"] [b]Ynt: döl tutmama[/b] selam arkadaşlar bizim işletmede döl verimi sorunu yaşıyoruz geçen sene ilk tohumlama yaptığımız hayvanların yüzde yetmişi aşı tutarken bu sene bir hayvana en az 2 tohumlama yapıyoruz bazıları genelde aşı tutmuyor veteriner hekim yemleme ile problem olabilir dedi bizde bunun üzerine yemi aldığımız firmanın zooteknisyeni ile konuşup verdiğimiz yem rasyonun dengeli olduğunu teyit ettirdik.ADE vitaminin bu konuda etkisi olduğunu duydum vet. hekim en az on gün önce iğne yapmalısın dedi bende şöyle bir öneride bulundum inek ilk kızgınlığı gösterdikten sonra tohumlama yapmayacağız on gün sonra ADEMİN uygulayıp aşıya geldiği zaman ise 3 saat önce hormon iğnesi yapıp döl veriminin artışı olup olmayacağını sordum oda bana tam bir cevap vermekten kaçındı sizce böyle bir uygulama yapsak başarı oranımız ne olur sizin döl verimini artırmak için yaptığınız özel uygulama varmı? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
döl tutmama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt