PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN, EMEĞİMİZİ, RIZKIMIZI ÇALDI ŞEREF YOKSUNLARI!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 1053461" data-attributes="member: 25346"><p>çok geçmiş olsun </p><p> benimde aynı duruma benzer durum başıma geldi pisikolojim bozuldu </p><p> rakmetli babama amcalarının oğlu gelip bankadan kıredi çekip düğn edeceğiz banka kıredi vermiyor kefil istiyor diye ağlamışlar babamda bitanesi emekli nasılsa maaşından kesilir diye kefil olmuş babam öldü aradan 5 veya 6 sene geçti hepimize eve gelin giden kız kardeşlerime gelin oldukları eve avukattan ve icradan yazzı geldi . borcu hiç ödememişler 1 tane taksit bile banka ve avukat onları hiç ellemiyor bizi sıkıştırıyor adamlar altlarında araba benim arabam bile yok borcu bana ödettiler nereye vardıysam hangi devlet dairesine onlara kefilmi olunur diyor adamlar akrabam ama beni görünce elini götüne koyup birde dayılanma yapıyorlardı inanın samimi söylüyorum çoluk çocuğa bakacak bu arazileri ekecek şimdiki düzeni devam ettirecek biri olsa o an katil olabilirdim adam altında araba geziyor borcu ben ödüyorum sinirim bozuluyor yalnızken ağlıyorum isyan ediyorum öldürmek istiyorum çoluk çocuk perişan olacak ..</p><p> allaha sığındım beş vakit namazı kılıp allaha dua onlara beddua ettim bu şekilde pisikolojim 2 sene devam etti ancak yeni yeni kendime gelebildim nerde çarşıda kırıkklede z. bankası görsem içim bi hoş oluyor allahım tekrar yaşatma diyorum.</p><p> oyüzden sizi çok iyi anlıyorum size elin adamı yapmış bana akrabalarım o yüzden çok zoruma gidiyor borç 3500 tl idi benim ödediğim 8500 tele ben asgariücretli çalışanım ozaman 800 tl maaş alıyordum yani şimdinin 13- 14 bin tlsi oluyor</p><p> bunların haricinde </p><p> 1 defa babam 1 defada ben citleğimizi kaptırdık öylece gitti </p><p> sizin yazdıklarınızı okumaya başlayınca ağlmsıyarak okudum ......</p><p> çok beddua ettim ama bi bok olmadı onlar benden iyi şu anda artık ö bür tarafta hesaplaşacağız...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 1053461, member: 25346"] çok geçmiş olsun benimde aynı duruma benzer durum başıma geldi pisikolojim bozuldu rakmetli babama amcalarının oğlu gelip bankadan kıredi çekip düğn edeceğiz banka kıredi vermiyor kefil istiyor diye ağlamışlar babamda bitanesi emekli nasılsa maaşından kesilir diye kefil olmuş babam öldü aradan 5 veya 6 sene geçti hepimize eve gelin giden kız kardeşlerime gelin oldukları eve avukattan ve icradan yazzı geldi . borcu hiç ödememişler 1 tane taksit bile banka ve avukat onları hiç ellemiyor bizi sıkıştırıyor adamlar altlarında araba benim arabam bile yok borcu bana ödettiler nereye vardıysam hangi devlet dairesine onlara kefilmi olunur diyor adamlar akrabam ama beni görünce elini götüne koyup birde dayılanma yapıyorlardı inanın samimi söylüyorum çoluk çocuğa bakacak bu arazileri ekecek şimdiki düzeni devam ettirecek biri olsa o an katil olabilirdim adam altında araba geziyor borcu ben ödüyorum sinirim bozuluyor yalnızken ağlıyorum isyan ediyorum öldürmek istiyorum çoluk çocuk perişan olacak .. allaha sığındım beş vakit namazı kılıp allaha dua onlara beddua ettim bu şekilde pisikolojim 2 sene devam etti ancak yeni yeni kendime gelebildim nerde çarşıda kırıkklede z. bankası görsem içim bi hoş oluyor allahım tekrar yaşatma diyorum. oyüzden sizi çok iyi anlıyorum size elin adamı yapmış bana akrabalarım o yüzden çok zoruma gidiyor borç 3500 tl idi benim ödediğim 8500 tele ben asgariücretli çalışanım ozaman 800 tl maaş alıyordum yani şimdinin 13- 14 bin tlsi oluyor bunların haricinde 1 defa babam 1 defada ben citleğimizi kaptırdık öylece gitti sizin yazdıklarınızı okumaya başlayınca ağlmsıyarak okudum ...... çok beddua ettim ama bi bok olmadı onlar benden iyi şu anda artık ö bür tarafta hesaplaşacağız... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN, EMEĞİMİZİ, RIZKIMIZI ÇALDI ŞEREF YOKSUNLARI!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt