PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN, EMEĞİMİZİ, RIZKIMIZI ÇALDI ŞEREF YOKSUNLARI!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ilhan_mkp" data-source="post: 1172352" data-attributes="member: 74001"><p>bildiğim kadarıyla dini açıdanda ticaret konusunda dini değerleri kriter olarak almamak gerekiyor adamda allah korkusu yoksada paranızı garanti altına almanız gerekir yerine göre vadeli satışta yapılabilir şahsi fikrim vadeli satışa uygun tüccar sizinle ikinci bir alışveriş yapmaya ihtiyaç duyan tüccardır şöyle düşünelim adam bölgede tek buğday alıcısı sizde en büyük üreticisiniz size kazık atarsa o bölgede işi biteceği garanti altın yumurtlayan kazı kesme şansı yok bu şartlarda vadeli satış riski göze alınır.</p><p>borsada bayanlar bile benzer mantıkta batarlar borsayı iddaa bayi gibi düştü al yükseldi sat yapma yeri sanan herkez batar ama aslında borsa yaptığı işi çok iyi bildiğiniz ama büyük ölçekli ortak olamayacağınız bir firmaya ortak olma yeridir yatırım yaptığınız firmanın ne yaptığını nekadar üretim yaptığını kendi pazarındaki durumunu bilmeniz gerekir.</p><p>şahsen hiç büyük paralarla uğraşmadım ticaretin büyüğü küçüğü olmaz ticari bir taktiğiniz olması şarttır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ilhan_mkp, post: 1172352, member: 74001"] bildiğim kadarıyla dini açıdanda ticaret konusunda dini değerleri kriter olarak almamak gerekiyor adamda allah korkusu yoksada paranızı garanti altına almanız gerekir yerine göre vadeli satışta yapılabilir şahsi fikrim vadeli satışa uygun tüccar sizinle ikinci bir alışveriş yapmaya ihtiyaç duyan tüccardır şöyle düşünelim adam bölgede tek buğday alıcısı sizde en büyük üreticisiniz size kazık atarsa o bölgede işi biteceği garanti altın yumurtlayan kazı kesme şansı yok bu şartlarda vadeli satış riski göze alınır. borsada bayanlar bile benzer mantıkta batarlar borsayı iddaa bayi gibi düştü al yükseldi sat yapma yeri sanan herkez batar ama aslında borsa yaptığı işi çok iyi bildiğiniz ama büyük ölçekli ortak olamayacağınız bir firmaya ortak olma yeridir yatırım yaptığınız firmanın ne yaptığını nekadar üretim yaptığını kendi pazarındaki durumunu bilmeniz gerekir. şahsen hiç büyük paralarla uğraşmadım ticaretin büyüğü küçüğü olmaz ticari bir taktiğiniz olması şarttır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
DOLANDIRICILARA DİKKAT EDİN, EMEĞİMİZİ, RIZKIMIZI ÇALDI ŞEREF YOKSUNLARI!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt