PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Dolu Hasarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tammer1" data-source="post: 1041171" data-attributes="member: 64934"><p>Isiniz tarim krediye kaldiysa Allah yardimciniz olsun.</p><p>ben cikali 2 yila yakin oldu zaten bi alisverisim yoktu.</p><p>niye dersen piyasada 3 lira olan mal orda 5 lira.</p><p>ertelemeye gelince erteler ama faizsiz ertelemez.</p><p>bu yil odenmiyen borc seneye hic odenmez.</p><p>benim kac tane tanidigim bu tkk yuzunden icralik oldu veya iflas etti.</p><p>he dersen ki almasinlar diye ben zaten soylerken dilimde tuy bitti.</p><p>adam tkk den gidip dap aliyor tohumun hepsini sertifikali aliyor.</p><p>sonra harmanda cikan borcunu odemiyor.</p><p>Sertifikali hersene bende ekiyom ama 1 ton tohum yenilensin diye.</p><p>tutupta 500 donum yerin hepsine sertifikali bugdayi DAP la ekerse bi adam.</p><p>zaten o para odenmez.</p><p>20.20 ile ve sertifikali ektigim bugdaydan cikan bugdayla ekiyom tohumumu.</p><p>tkk den Allah herkesi kurtarsin.</p><p>gerci adamlar kimseye zorla bisey satmiyor.</p><p>bu anlattiklarimi senin icin soylemedim.sen ustune alinma.</p><p>genel olarak yasadiklarim bu sekilde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tammer1, post: 1041171, member: 64934"] Isiniz tarim krediye kaldiysa Allah yardimciniz olsun. ben cikali 2 yila yakin oldu zaten bi alisverisim yoktu. niye dersen piyasada 3 lira olan mal orda 5 lira. ertelemeye gelince erteler ama faizsiz ertelemez. bu yil odenmiyen borc seneye hic odenmez. benim kac tane tanidigim bu tkk yuzunden icralik oldu veya iflas etti. he dersen ki almasinlar diye ben zaten soylerken dilimde tuy bitti. adam tkk den gidip dap aliyor tohumun hepsini sertifikali aliyor. sonra harmanda cikan borcunu odemiyor. Sertifikali hersene bende ekiyom ama 1 ton tohum yenilensin diye. tutupta 500 donum yerin hepsine sertifikali bugdayi DAP la ekerse bi adam. zaten o para odenmez. 20.20 ile ve sertifikali ektigim bugdaydan cikan bugdayla ekiyom tohumumu. tkk den Allah herkesi kurtarsin. gerci adamlar kimseye zorla bisey satmiyor. bu anlattiklarimi senin icin soylemedim.sen ustune alinma. genel olarak yasadiklarim bu sekilde. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Dolu Hasarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt