PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Dolu Hasarı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cem.ispir" data-source="post: 1041395" data-attributes="member: 51874"><p>Her seyden once tarsim ile isinizi netlestirin, zira bu sene sap teminati diye bir sey de cikarmislardi, onu da kontrol etmekte fayda var. Tarsim iki gun sonra tekrar eksper gonderecek olur ve saire. Bu sene sizin orada durum nasil bilmiyorum ancak Konya bolgesinde arpalar bugdaylar boylanamadi sap pek yok, hayvancilik ile ugrasanlar nereden sap buluruz diye dusunuyorlar, dolaysiyla tarsim ile isiniz bittikten sonra bir ot bicme makinasi ile bicip balyalatirsaniz para edebilir. Az da olsa para kazandirir diye tahmin ediyorum. Diger taraftan yesil gubreleme icin daha cok baklagil bitkileri kullaniliyor, yeterince iyi karsitirabilirseniz her halukarda bunun da bir faydasi olacaktir mutlaka, ancak karistirmak icin kullanacaginiz mazot parasini cikartacak verim artisi olur mu bilmiyorum. Bence en iyisi tarsim isi bitince ot bicme ile bicip balya yaptirip hemen surmek. Tekrar gecmis olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cem.ispir, post: 1041395, member: 51874"] Her seyden once tarsim ile isinizi netlestirin, zira bu sene sap teminati diye bir sey de cikarmislardi, onu da kontrol etmekte fayda var. Tarsim iki gun sonra tekrar eksper gonderecek olur ve saire. Bu sene sizin orada durum nasil bilmiyorum ancak Konya bolgesinde arpalar bugdaylar boylanamadi sap pek yok, hayvancilik ile ugrasanlar nereden sap buluruz diye dusunuyorlar, dolaysiyla tarsim ile isiniz bittikten sonra bir ot bicme makinasi ile bicip balyalatirsaniz para edebilir. Az da olsa para kazandirir diye tahmin ediyorum. Diger taraftan yesil gubreleme icin daha cok baklagil bitkileri kullaniliyor, yeterince iyi karsitirabilirseniz her halukarda bunun da bir faydasi olacaktir mutlaka, ancak karistirmak icin kullanacaginiz mazot parasini cikartacak verim artisi olur mu bilmiyorum. Bence en iyisi tarsim isi bitince ot bicme ile bicip balya yaptirip hemen surmek. Tekrar gecmis olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Dolu Hasarı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt