PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
Dolu zararı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci33" data-source="post: 1240187" data-attributes="member: 56425"><p>Yusuf hocam büyükler derdi ki kuraktan korkma yağıştan kork onun kıtlığı daha kötüdür derlerdi. Bu sene ne hikmetse neye ümit etsek sonu hüsran oldu. Buğdayda çok yağış yedik başakta iken bir kesti tane yapmadı. Biçim zamanı bir yağışlar oldu biçilemedi cücük yaptı. Fasulye nohut ona keza. Pirinçte pastan kurtardık dedik başak kuruma hastalığı yaptı %40 zarar dedik masrafını kurtarsa kafi dedik. Şimdi de biçim yaklaştı dolu vurdu. Yarın birde sigortacılar vurur. Sezon sonu bankalarla işimiz zor. Artık herşeye ürkerek bakmaya başladık. Çiftçi kalkınmaz ise bu ülke hiç ama hiç kalkınamaz. Allah bence ümmetimiz sınıyor ben böyle yırumluyorum. Sabır deyip sineye çekmekten başka çaremiz ondan başka sığınacakta yerimiz yok hani. Derdi veren dermanı verir deyerek avutuyorum kendimi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci33, post: 1240187, member: 56425"] Yusuf hocam büyükler derdi ki kuraktan korkma yağıştan kork onun kıtlığı daha kötüdür derlerdi. Bu sene ne hikmetse neye ümit etsek sonu hüsran oldu. Buğdayda çok yağış yedik başakta iken bir kesti tane yapmadı. Biçim zamanı bir yağışlar oldu biçilemedi cücük yaptı. Fasulye nohut ona keza. Pirinçte pastan kurtardık dedik başak kuruma hastalığı yaptı %40 zarar dedik masrafını kurtarsa kafi dedik. Şimdi de biçim yaklaştı dolu vurdu. Yarın birde sigortacılar vurur. Sezon sonu bankalarla işimiz zor. Artık herşeye ürkerek bakmaya başladık. Çiftçi kalkınmaz ise bu ülke hiç ama hiç kalkınamaz. Allah bence ümmetimiz sınıyor ben böyle yırumluyorum. Sabır deyip sineye çekmekten başka çaremiz ondan başka sığınacakta yerimiz yok hani. Derdi veren dermanı verir deyerek avutuyorum kendimi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Çeltik
Dolu zararı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt