PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
don kestikten sonra buğdayların hali
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="kubilay07" data-source="post: 836595" data-attributes="member: 44293"><p><strong>Ynt: don kestikten sonra buğdayların hali</strong></p><p></p><p>buğdaydan pek anlamasamda seradaki sebzeler soğuktan etkilenince üstten 'aminoasit' uygularız uygulama sonrasında hem bitki girdiği stresten çıkar stres faktörü ortadan kalktığı içinde kendini çok daha kısa sürede yeniler ve güçlendirir azot uygulamasanız bile üstten aminoasit uygulamanızı şiddetle tavsiye ederim her bitki için durum aynıdır hatta biz insanlar bile ne zaman proteinli(aminoasit proteinin yapıtaşıdır) gıdalar alsak kendimizi yenilememiz hızlanır bir yara aldığımız zaman yaraya kabuk bağlatan proteinlerdir...</p><p></p><p>ben sizin yerinizde olsam önce aminoasit daha sonra azotlu gübre uygulardım hatta diyorsunuzki yağmur yakın zamanda yok gereken azot uygulamasını yaprak gübresi olarak üstten yapın çok daha çabuk etki edecektir..</p><p></p><p>geçmiş olsun umarım kısa sürede eski haline döner...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kubilay07, post: 836595, member: 44293"] [b]Ynt: don kestikten sonra buğdayların hali[/b] buğdaydan pek anlamasamda seradaki sebzeler soğuktan etkilenince üstten 'aminoasit' uygularız uygulama sonrasında hem bitki girdiği stresten çıkar stres faktörü ortadan kalktığı içinde kendini çok daha kısa sürede yeniler ve güçlendirir azot uygulamasanız bile üstten aminoasit uygulamanızı şiddetle tavsiye ederim her bitki için durum aynıdır hatta biz insanlar bile ne zaman proteinli(aminoasit proteinin yapıtaşıdır) gıdalar alsak kendimizi yenilememiz hızlanır bir yara aldığımız zaman yaraya kabuk bağlatan proteinlerdir... ben sizin yerinizde olsam önce aminoasit daha sonra azotlu gübre uygulardım hatta diyorsunuzki yağmur yakın zamanda yok gereken azot uygulamasını yaprak gübresi olarak üstten yapın çok daha çabuk etki edecektir.. geçmiş olsun umarım kısa sürede eski haline döner... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
don kestikten sonra buğdayların hali
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt