PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Döner Sağım ünitesi Küçük Ba$
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="malkaralı_yusuf" data-source="post: 558376" data-attributes="member: 26540"><p><strong>Ynt: Döner Sağım ünitesi Küçük Ba$</strong></p><p></p><p>Ali, dönerli değil 10 küçükbaş için sağım odası kuruyorlardı soğutucu tankı dahil 40.000 tl yarısı devletten 20.000 tl bana uygun geldi. O zamanlar, sonra Sivas ' ta bir arkadaşımın oğlakları öldü, videoya çekmiş çok üzüldüm. tedaviye bakana kadar o dönemki oğlakların yarısı öldü. O gün bıraktım Saanen sevdasını, koyunculuğa döndüm, 3 koyunum 3 kuzum var şimdilik abimin koyunlarda katak. İlerde çoğaltırsam kısmetse zevkine keçi de bakarım ama.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malkaralı_yusuf, post: 558376, member: 26540"] [b]Ynt: Döner Sağım ünitesi Küçük Ba$[/b] Ali, dönerli değil 10 küçükbaş için sağım odası kuruyorlardı soğutucu tankı dahil 40.000 tl yarısı devletten 20.000 tl bana uygun geldi. O zamanlar, sonra Sivas ' ta bir arkadaşımın oğlakları öldü, videoya çekmiş çok üzüldüm. tedaviye bakana kadar o dönemki oğlakların yarısı öldü. O gün bıraktım Saanen sevdasını, koyunculuğa döndüm, 3 koyunum 3 kuzum var şimdilik abimin koyunlarda katak. İlerde çoğaltırsam kısmetse zevkine keçi de bakarım ama. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Küçükbaş Hayvancılık
Döner Sağım ünitesi Küçük Ba$
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt