PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
DÖNERLİ PULLUKLA SÜRÜM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="pyrzmc" data-source="post: 1436325" data-attributes="member: 77792"><p>Çekmesi değilde taşıması beni düşündüren nokta o yüzden 3 lü aldık yol olarak her yıl sıcak asfalt olsa sorun değilde tarla yollarımız bozuk bizim ve McCormick biraz şal olarak kısa olunca 3 lü aldık normalde 4 lü 15 kullandık 6 yıl sorun olmadan sürüm yaptık ama tarla da iş yaptığınızın bir bölümü de yollarda geçecek ve traktörün arkasında 3 lü ve 4 lü dönerli pulluk uzunluk ve ağırlık olarak çok fark eder bu yüzden yolları da düşünün derim şunu açıkça belirteyim McCormick de yaylandırma tabir ettiğimiz arkasında pulluk varken aktive ettiğimde rahat rahat 3 lü pulluk ile bozuk yollarda gidiyorum ve traktöre zarar vermiyor ne önünü sallıyor ne kollara vuruyor rahat ediyoruz bence 4 lü yerine 3 lü daha mantıklı olur 3 lü 16 olur 3 lü 18 olur bu sizin tercihiniz olsun mesela 4 lü 15 pulluk 60 inç 3 lü 18 numara 54 inç yapar aradaki 6 inç 15 cm fark atar şimdi 18 numara pulluk derin sürer çiğ toprak çıkartır derdi ve sorusu olur da bunun tekerleğin ne kadar ayarlarsanız o kadar derine iner bu yüzden de benim görüşüm inç olarak kulak büyük diye derin sürmek zorunda değiliz eski traktörler de yardımcı piston yok derinlik ayarı yeni traktörler kadar hassas değil ve eski pulluklarda derinlik tekerleği yok bu yüzden karar sizin biraz da traktörün yerine kendinizi koyun gücü belli boyu belli ağırlığı belli ve yapabileceği kapasite belli hayırlısını bulursunuz ve tercih edersiniz umarım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pyrzmc, post: 1436325, member: 77792"] Çekmesi değilde taşıması beni düşündüren nokta o yüzden 3 lü aldık yol olarak her yıl sıcak asfalt olsa sorun değilde tarla yollarımız bozuk bizim ve McCormick biraz şal olarak kısa olunca 3 lü aldık normalde 4 lü 15 kullandık 6 yıl sorun olmadan sürüm yaptık ama tarla da iş yaptığınızın bir bölümü de yollarda geçecek ve traktörün arkasında 3 lü ve 4 lü dönerli pulluk uzunluk ve ağırlık olarak çok fark eder bu yüzden yolları da düşünün derim şunu açıkça belirteyim McCormick de yaylandırma tabir ettiğimiz arkasında pulluk varken aktive ettiğimde rahat rahat 3 lü pulluk ile bozuk yollarda gidiyorum ve traktöre zarar vermiyor ne önünü sallıyor ne kollara vuruyor rahat ediyoruz bence 4 lü yerine 3 lü daha mantıklı olur 3 lü 16 olur 3 lü 18 olur bu sizin tercihiniz olsun mesela 4 lü 15 pulluk 60 inç 3 lü 18 numara 54 inç yapar aradaki 6 inç 15 cm fark atar şimdi 18 numara pulluk derin sürer çiğ toprak çıkartır derdi ve sorusu olur da bunun tekerleğin ne kadar ayarlarsanız o kadar derine iner bu yüzden de benim görüşüm inç olarak kulak büyük diye derin sürmek zorunda değiliz eski traktörler de yardımcı piston yok derinlik ayarı yeni traktörler kadar hassas değil ve eski pulluklarda derinlik tekerleği yok bu yüzden karar sizin biraz da traktörün yerine kendinizi koyun gücü belli boyu belli ağırlığı belli ve yapabileceği kapasite belli hayırlısını bulursunuz ve tercih edersiniz umarım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Videolar (Çekimler)
DÖNERLİ PULLUKLA SÜRÜM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt