PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
DÖNÜME(1000m2) EN FAZLA KAÇ KĞ BUĞDAY ALDINIZ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 1039659" data-attributes="member: 25346"><p>ne konu be 2016 verimleri nasıl olur acaba en fazla 500 kiloyu gördüm oda tek tarladan ortalama ya vurduğumuzda 450 civarı pehlivan ekmiştim tabanına 20 kilo toros 20,32, kükürlü gübre vardı üste 15 kilo 33 lük aynı yıl odeska ekini de vardı o pehlivandan 50 kilo falan az verişti ama onun taba gübresi 13 -14 kilo iddi peklivanı en son ekmiştim gübre kalmasın diye ayarı biraz açmıştım sanırsam tababn gübresi verimi etkiledi değilse odeska peklivana fark atardı .....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 1039659, member: 25346"] ne konu be 2016 verimleri nasıl olur acaba en fazla 500 kiloyu gördüm oda tek tarladan ortalama ya vurduğumuzda 450 civarı pehlivan ekmiştim tabanına 20 kilo toros 20,32, kükürlü gübre vardı üste 15 kilo 33 lük aynı yıl odeska ekini de vardı o pehlivandan 50 kilo falan az verişti ama onun taba gübresi 13 -14 kilo iddi peklivanı en son ekmiştim gübre kalmasın diye ayarı biraz açmıştım sanırsam tababn gübresi verimi etkiledi değilse odeska peklivana fark atardı ..... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
DÖNÜME(1000m2) EN FAZLA KAÇ KĞ BUĞDAY ALDINIZ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt