PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
DÖNÜME(1000m2) EN FAZLA KAÇ KĞ BUĞDAY ALDINIZ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 988197" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: DÖNÜME(1000m2) EN FAZLA KAÇ KĞ BUĞDAY ALDINIZ?</strong></p><p></p><p>suleymanın dedıgı gıbı iş yarışa donerde boyle bır konu aklımdan gecıyordu </p><p>felan cesıt bugday sukadar verıyormus hurra herkez ona yonelır ama verımdekı etken toprak yapısı ön bıtkı toprak ph sı toprak işeme gıbı bır suru surecten gecer bunun yanında bolgesel farklılıklar hava mısalen trakya genelleme sulama yok ama nem cok bunla beraber mantarı hastalıklar ıllakı oluyor bu yıla kadar konyada hububata mantar ılacı uygulamamısdık ama bu yıl uyguladık</p><p> benım 3 seneden berı sözleşmelı ektıgım konya alp tarıma twscilli ekiz ekmeklık bugday var 3 senedır 940 kg ila 970 kg arasında oynadım tonu goremedım ama eksıklerımı bılıyorum</p><p> tabıkı bu sulu yerlerdekı verımımız experyayı 850 kg cıvarında alıyorum kıraclardan aslında kırac dedıgımız yerlerde maşallah yagış eksık olmuyor ama genelleme nadas sıstemı 500 ıla 600 kg arası dusmedı 3 gecmış yıl ıcın ondan once dersenız 700 gordugumuz nadır olurdu</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 988197, member: 4065"] [b]Ynt: DÖNÜME(1000m2) EN FAZLA KAÇ KĞ BUĞDAY ALDINIZ?[/b] suleymanın dedıgı gıbı iş yarışa donerde boyle bır konu aklımdan gecıyordu felan cesıt bugday sukadar verıyormus hurra herkez ona yonelır ama verımdekı etken toprak yapısı ön bıtkı toprak ph sı toprak işeme gıbı bır suru surecten gecer bunun yanında bolgesel farklılıklar hava mısalen trakya genelleme sulama yok ama nem cok bunla beraber mantarı hastalıklar ıllakı oluyor bu yıla kadar konyada hububata mantar ılacı uygulamamısdık ama bu yıl uyguladık benım 3 seneden berı sözleşmelı ektıgım konya alp tarıma twscilli ekiz ekmeklık bugday var 3 senedır 940 kg ila 970 kg arasında oynadım tonu goremedım ama eksıklerımı bılıyorum tabıkı bu sulu yerlerdekı verımımız experyayı 850 kg cıvarında alıyorum kıraclardan aslında kırac dedıgımız yerlerde maşallah yagış eksık olmuyor ama genelleme nadas sıstemı 500 ıla 600 kg arası dusmedı 3 gecmış yıl ıcın ondan once dersenız 700 gordugumuz nadır olurdu [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
DÖNÜME(1000m2) EN FAZLA KAÇ KĞ BUĞDAY ALDINIZ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt