PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Bilim
döviz (dolar, avro) artması, ne demek?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci01" data-source="post: 1380558" data-attributes="member: 78824"><p>Kardeşim sen anlamıyorsun galiba 82 artı 50 kaç yapar 132 BOTAŞ ın parayı da almışlar 18 milyar toplam 150 civarında Bi para yapar bu para yok kasada anladın mı ben Avrupa da yaşıyorum zaten burada bedava tedavi alman menşeli aşıyı vuruyorlar şuan halka ücretsiz sen herhalde konuyu sağlık sektörüne ardından da yol yaptık hikaye sine getircen o yapılan herşey milletin parasıyla yapılıyor ayrıca milletin parasını o 5 li çeteye peşkeş çekerek yapılıyor 1 liralık işi 5 lira ya yaptırarak ha bide memlekette hukuk olmadığı için İngiliz mahkemesi bakacak herhangi bir anlaşmazlıkta bu arada ismin albayrak damat la bir akraba ilişkin var mı uoksa</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci01, post: 1380558, member: 78824"] Kardeşim sen anlamıyorsun galiba 82 artı 50 kaç yapar 132 BOTAŞ ın parayı da almışlar 18 milyar toplam 150 civarında Bi para yapar bu para yok kasada anladın mı ben Avrupa da yaşıyorum zaten burada bedava tedavi alman menşeli aşıyı vuruyorlar şuan halka ücretsiz sen herhalde konuyu sağlık sektörüne ardından da yol yaptık hikaye sine getircen o yapılan herşey milletin parasıyla yapılıyor ayrıca milletin parasını o 5 li çeteye peşkeş çekerek yapılıyor 1 liralık işi 5 lira ya yaptırarak ha bide memlekette hukuk olmadığı için İngiliz mahkemesi bakacak herhangi bir anlaşmazlıkta bu arada ismin albayrak damat la bir akraba ilişkin var mı uoksa [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Bilim
döviz (dolar, avro) artması, ne demek?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt