PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Dünmak havalı ekici
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 831050" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Dünmak havalı ekici</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>yazdıgın msjda beni bilinçsizlikle suçladın birşey demedim</p><p>yazdııgn msjda beni bu firmanın makinasını almak isteyip alamamış biri gibi gösterip suçladın yine birşey demedim</p><p>yazdın msjda beni boş konuşmakla suladın yine birşey demedim</p><p>çünkü bu dediklerin bana yaptıgın şahsi terbiyesizliklerdi seni önemsemedim o yüzden birşey demedim</p><p></p><p>ama yazdıgın msjda 4. maddede gaspardo vs gibi pahalı mibzer alanlar için onlara geçiriyorlar dedinki bunu senin söylemeye hakkın yok terbiyesizligin lüzumuda yok</p><p>isteyen istedigi malı alır istedigi malı almaz burda bu markanın fotografları paylaşılmış bende fotolarda ve tvde bu markayı inceledim fotolardan ve tvden anladıgım gördügüm şeyleride burda yazdım,</p><p>buraya çıkıpta firmA temsilcisi veya bayisi gibi konuşmanın lüzumu yok</p><p>birde tarlada sahada denemeden konuştugumu söylüyorsun</p><p>kıymetli firman her ile her ilçeye her köye birer tane deneme mibzeri gönderdide bizmi kullanmadık </p><p>konya konusuna gelirsek </p><p>konyalı 1-2 firma hariç kaç tane düzgün konya firması var</p><p>hep merdiven altı kopyala yapıştırcı firmalar</p><p>burda bir çiftçi tanımadıgı 1 ürünü alırsa 10-15bin zarar eder bir çiftçi içinde bu rakam önemli bir para</p><p>fakat bir firma eger iyi bir firmaysa madem piyasaya yeni giriyor ozaman malını getirir birçok köye ve arazide tanıtır malını</p><p>bunuda geçtim zaten bir mal gönüşünden kendini gösterir insan bakınca ya ben bunu begenmedim der almaz yada bakınca işte bu der hemen pazarlık yapıp alır ki işte bu diyecek bir makina göremdim ben ortada</p><p>kaldıki senin 4 sene kullanman o makinanın iyi veya kötü oldugunu ıspatlamaz</p><p>bende 3 yıldır gmg(güngör) mibzeri kullanıyorum ve mibzerimi begenmiyorum</p><p>benim 3 yıldır bu mibzeri kullanmam bu mibzerin süper oldugu anlamına gelmiyor</p><p></p><p>buraya gelip beni tahrik etmeye provake etmeye çalışıyorsan boşa yorma kendini senin gibi niceleri var burda</p><p>yok eger bayi firma temsilcisi vs isen kullanıcı adını degiştir herkes ögrensin</p><p></p><p>ve yine tekrar ediyorum konya milliyetçisi olma ÇİFTÇİ MİLLİYETÇİSİ OL çiftçi kardeşini çiftçi abini savun firmaların reklamını yapma</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 831050, member: 33118"] [b]Ynt: Dünmak havalı ekici[/b] yazdıgın msjda beni bilinçsizlikle suçladın birşey demedim yazdııgn msjda beni bu firmanın makinasını almak isteyip alamamış biri gibi gösterip suçladın yine birşey demedim yazdın msjda beni boş konuşmakla suladın yine birşey demedim çünkü bu dediklerin bana yaptıgın şahsi terbiyesizliklerdi seni önemsemedim o yüzden birşey demedim ama yazdıgın msjda 4. maddede gaspardo vs gibi pahalı mibzer alanlar için onlara geçiriyorlar dedinki bunu senin söylemeye hakkın yok terbiyesizligin lüzumuda yok isteyen istedigi malı alır istedigi malı almaz burda bu markanın fotografları paylaşılmış bende fotolarda ve tvde bu markayı inceledim fotolardan ve tvden anladıgım gördügüm şeyleride burda yazdım, buraya çıkıpta firmA temsilcisi veya bayisi gibi konuşmanın lüzumu yok birde tarlada sahada denemeden konuştugumu söylüyorsun kıymetli firman her ile her ilçeye her köye birer tane deneme mibzeri gönderdide bizmi kullanmadık konya konusuna gelirsek konyalı 1-2 firma hariç kaç tane düzgün konya firması var hep merdiven altı kopyala yapıştırcı firmalar burda bir çiftçi tanımadıgı 1 ürünü alırsa 10-15bin zarar eder bir çiftçi içinde bu rakam önemli bir para fakat bir firma eger iyi bir firmaysa madem piyasaya yeni giriyor ozaman malını getirir birçok köye ve arazide tanıtır malını bunuda geçtim zaten bir mal gönüşünden kendini gösterir insan bakınca ya ben bunu begenmedim der almaz yada bakınca işte bu der hemen pazarlık yapıp alır ki işte bu diyecek bir makina göremdim ben ortada kaldıki senin 4 sene kullanman o makinanın iyi veya kötü oldugunu ıspatlamaz bende 3 yıldır gmg(güngör) mibzeri kullanıyorum ve mibzerimi begenmiyorum benim 3 yıldır bu mibzeri kullanmam bu mibzerin süper oldugu anlamına gelmiyor buraya gelip beni tahrik etmeye provake etmeye çalışıyorsan boşa yorma kendini senin gibi niceleri var burda yok eger bayi firma temsilcisi vs isen kullanıcı adını degiştir herkes ögrensin ve yine tekrar ediyorum konya milliyetçisi olma ÇİFTÇİ MİLLİYETÇİSİ OL çiftçi kardeşini çiftçi abini savun firmaların reklamını yapma [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Ekim-Dikim Ekipmanları
Dünmak havalı ekici
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt