PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Dünmak Pancar Sökme Makinası iyi ve ya kötü eleştiriler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bugraa" data-source="post: 943798" data-attributes="member: 58447"><p><strong>Ynt: Dünmak Pancar Sökme Makinası iyi ve ya kötü eleştiriler</strong></p><p></p><p>Mustafa öncelikle kendinden motorludan bahsedeyim yani 2 veya 3 sıralıdan onların hepsinde değil kimisinde otomatik pilot var onlarda direksiyon kendi dönerek sırayı takip ediyor ama dediğim gibi hepsinde yok.</p><p>Dünmak a gelirsek bizim burda tanıdıktan var L 95 Le düz ikinci vites gidiyor diyo tavşan tosbağa gidiyor diyo 45 dk bi kamyon doldoruyorum dedi. Benim gördüğüm avantaj olarak boşaltma sistemi çok güzel, doldururken de harmak gibi fırlatmadığı için kırmıyor ve şaft yok yani dar dönüş imkanın var benim gördüğüm eksiği tekerlerinin alçak olması alçak teker traktöre basıyor, alçak tekerin gömülmesi daha kolay oluyor bu makinanın deposu 3-3.5 Ton alıyormuş, bizim harmak 2 Ton alıyor depo dolunca yada yumuşak yerde o bile basıyor traktöre bu haydi haydiye basar harmak Pro daki yüksek teker olsaymış almayı düşünmüş belkide almıştık bile..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bugraa, post: 943798, member: 58447"] [b]Ynt: Dünmak Pancar Sökme Makinası iyi ve ya kötü eleştiriler[/b] Mustafa öncelikle kendinden motorludan bahsedeyim yani 2 veya 3 sıralıdan onların hepsinde değil kimisinde otomatik pilot var onlarda direksiyon kendi dönerek sırayı takip ediyor ama dediğim gibi hepsinde yok. Dünmak a gelirsek bizim burda tanıdıktan var L 95 Le düz ikinci vites gidiyor diyo tavşan tosbağa gidiyor diyo 45 dk bi kamyon doldoruyorum dedi. Benim gördüğüm avantaj olarak boşaltma sistemi çok güzel, doldururken de harmak gibi fırlatmadığı için kırmıyor ve şaft yok yani dar dönüş imkanın var benim gördüğüm eksiği tekerlerinin alçak olması alçak teker traktöre basıyor, alçak tekerin gömülmesi daha kolay oluyor bu makinanın deposu 3-3.5 Ton alıyormuş, bizim harmak 2 Ton alıyor depo dolunca yada yumuşak yerde o bile basıyor traktöre bu haydi haydiye basar harmak Pro daki yüksek teker olsaymış almayı düşünmüş belkide almıştık bile.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Dünmak Pancar Sökme Makinası iyi ve ya kötü eleştiriler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt