PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Dünmak Pancar Sökme Makinası iyi ve ya kötü eleştiriler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="omeryucel" data-source="post: 944784" data-attributes="member: 28969"><p><strong>Ynt: Dünmak Pancar Sökme Makinası iyi ve ya kötü eleştiriler</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Söküm esnasında dökme özelliği yok. zaten o özellik olsa tadından yenmez.</p><p></p><p>Depo boşaltmayı hızlandırmak için deponun altındaki bandı hareket ettiren hidromotora bağlı dişliyi ufaltıp deviri yükseltmek iş görebilir. Enişteye çok dedim değiştirelim diye ama yanaşmadı.</p><p></p><p>Yükleyici bant daha geniş yapılabilir belki ama maliyet ve ağırlık artar. alttan veya üstten destek ister. Oda bir hayli mesele. Aslında yükleyici bantın hızı iyi ama depo altındaki bant çok yavaş döküyor pancarı yükleyici banta.</p><p></p><p>Ha bu arada benim makinamda dünmak 2008 model. İlk aldığım sene 700 dekar yer söktüm dekarı 50 liraya.( piyasa 65-70 liraydı) Makinayı 25 bine almıştım. Şimdi aynı sistem makinalar aynı özellikler 40 binden başlıyor.</p><p></p><p>Holmer ilk kez bu yıl geldi bizim köy ve civarına. biz dekarı 100 liraya sökerken adam 60 liraya söküyor. Biz günlük 20 dekar sökerken adam 150 den aşağı düşmüyor. Yani kısacası tek sıralı söküm işi bitti sayılır. Ancak kendi pancarını sökersin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="omeryucel, post: 944784, member: 28969"] [b]Ynt: Dünmak Pancar Sökme Makinası iyi ve ya kötü eleştiriler[/b] Söküm esnasında dökme özelliği yok. zaten o özellik olsa tadından yenmez. Depo boşaltmayı hızlandırmak için deponun altındaki bandı hareket ettiren hidromotora bağlı dişliyi ufaltıp deviri yükseltmek iş görebilir. Enişteye çok dedim değiştirelim diye ama yanaşmadı. Yükleyici bant daha geniş yapılabilir belki ama maliyet ve ağırlık artar. alttan veya üstten destek ister. Oda bir hayli mesele. Aslında yükleyici bantın hızı iyi ama depo altındaki bant çok yavaş döküyor pancarı yükleyici banta. Ha bu arada benim makinamda dünmak 2008 model. İlk aldığım sene 700 dekar yer söktüm dekarı 50 liraya.( piyasa 65-70 liraydı) Makinayı 25 bine almıştım. Şimdi aynı sistem makinalar aynı özellikler 40 binden başlıyor. Holmer ilk kez bu yıl geldi bizim köy ve civarına. biz dekarı 100 liraya sökerken adam 60 liraya söküyor. Biz günlük 20 dekar sökerken adam 150 den aşağı düşmüyor. Yani kısacası tek sıralı söküm işi bitti sayılır. Ancak kendi pancarını sökersin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Dünmak Pancar Sökme Makinası iyi ve ya kötü eleştiriler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt