PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Dünya ya hoş geldin [emoji6]
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Ertuğrul -25" data-source="post: 1116035" data-attributes="member: 75034"><p>Ben montofonlarda süt analizi sonucu olarak bilgi vereyim son ölçümde </p><p>%4.24 yağ %11.5 km miktarı </p><p> Simental de ki ölçüm 3.9 yağ 12 .1 km </p><p></p><p>Yorum </p><p>Montofon sütünden kalın. Kaymaklı yoğurt az yumuşak yapılı yoğurt olur </p><p></p><p>Simentaller. Kaymağı biraz düşük ama sert yoğurt olur </p><p>Montofon sütünde kazein çok yüksek olduğu için en ii ve en yüksek kg peynir montofon sütünde. Elde edilir </p><p></p><p>Fakat arkadaşlar besleme ile bu değerlerde çok büyük farklılık oluşur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ertuğrul -25, post: 1116035, member: 75034"] Ben montofonlarda süt analizi sonucu olarak bilgi vereyim son ölçümde %4.24 yağ %11.5 km miktarı Simental de ki ölçüm 3.9 yağ 12 .1 km Yorum Montofon sütünden kalın. Kaymaklı yoğurt az yumuşak yapılı yoğurt olur Simentaller. Kaymağı biraz düşük ama sert yoğurt olur Montofon sütünde kazein çok yüksek olduğu için en ii ve en yüksek kg peynir montofon sütünde. Elde edilir Fakat arkadaşlar besleme ile bu değerlerde çok büyük farklılık oluşur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Dünya ya hoş geldin [emoji6]
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt