PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Dünyada verimli ve farklı tarımsal uygulamalar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aykt_Alprsln" data-source="post: 1435678" data-attributes="member: 76777"><p>Abi bu güzel bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.</p><p>Ben bu bitkinin oksijensiz kalıp azot alamamasını bizzat yaşadım bu yıl mısırları ekerken esen lodos tarlaları çok kuruttu güzden sürüp alabora çektiğimiz için tav kaçırmamak adına baharda çektiğimiz dik frezeyi çekmeden ektik üzerinden kış geçtiği için çok havasız olmuş meğersem ve kaç aydır neden böyle olduğunu düşünürken şu an daha iyi anlıyorum.</p><p>Mısır bel boyuna kadar ne yaparsam yapayım hep olması gerektiğinden rengi biraz daha açıktı ama mısır güçlendikçe köklenmesinde bi problem olmadığını düşünüyorum ki bel hizasını geçince rengi düzelmeye başladı fakat verim olarak biçince ne olur bilmiyorum şuan ki izlenimler iyi gibi.</p><p>O zaman abi bahar veya güz döneminde hem havalandırma hemde bakteri artımı adına en iyi uygulama strip-till gibi sen nasıl bi toprak hazırlığı yaptın ayçiçeği veya ne ekiyorsuniz bilmiyorum ama diger bitkiler için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aykt_Alprsln, post: 1435678, member: 76777"] Abi bu güzel bilgileri bizimle paylaştığın için teşekkür ederim. Ben bu bitkinin oksijensiz kalıp azot alamamasını bizzat yaşadım bu yıl mısırları ekerken esen lodos tarlaları çok kuruttu güzden sürüp alabora çektiğimiz için tav kaçırmamak adına baharda çektiğimiz dik frezeyi çekmeden ektik üzerinden kış geçtiği için çok havasız olmuş meğersem ve kaç aydır neden böyle olduğunu düşünürken şu an daha iyi anlıyorum. Mısır bel boyuna kadar ne yaparsam yapayım hep olması gerektiğinden rengi biraz daha açıktı ama mısır güçlendikçe köklenmesinde bi problem olmadığını düşünüyorum ki bel hizasını geçince rengi düzelmeye başladı fakat verim olarak biçince ne olur bilmiyorum şuan ki izlenimler iyi gibi. O zaman abi bahar veya güz döneminde hem havalandırma hemde bakteri artımı adına en iyi uygulama strip-till gibi sen nasıl bi toprak hazırlığı yaptın ayçiçeği veya ne ekiyorsuniz bilmiyorum ama diger bitkiler için [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Tarım Teknolojileri
Dünyada verimli ve farklı tarımsal uygulamalar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt