PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
dünyanı en iyi pulluğu hangisi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bytk" data-source="post: 999958" data-attributes="member: 148"><p><strong>Ynt: dünyanı en iyi pulluğu hangisi ?</strong></p><p></p><p> turan tarım adına katılıpta bizleri muhattap aldığınız için teşekkürler melih bey. Öncelikle bizim kimseyle yada markayla herhangi bir düşmanlığımız yada önyargılı bir şekilde eleştirimiz olmaz olamaz bizler sadece başımıza gelen olumlu yada olumsuz örnekleri kendi aramızda paylaşarak kendi düşüncelerimizi burada paylaşırız. Biz 1996 yılında üretmiş olduğunuz turan marka 5 ' li ve 6 ' lı pullukları (yarı otomatik taş emniyetli sistem) 2-3 sezon boyunca kullandıktan sonra memnun olmadığımız için bir daha da hiç bir ürününüzü almadık bugüne kadar. Dediğim gibi ürününü almayacağımız bir firmanında kataloglarını yada web adresini inceleme ihtiyacımda şuana kadar olmadı, sadece fuarlarda gördüğümüz kadarıyla yeni !!! ürünlerinizi görme imkanım oldu. Hani diyorsunuzya yazınızda ucuz firmalar değiliz bu şekilde muamele görmek istemiyoruz milyonlarca euro üretim için harcama yapıyoruz diye biz sizden bunu istemiyoruz üretim için değil yenilik ve ar-ge içinde ne var sadece binlerce euro harcasaydınız da 96 da ürettiğiniz pulluğu hala satmasaydınız. Web sitenize bakıyorum yeni sayılacak tek bi ürün var o da Ağır tip çizel bu da zaten gaspardonun kopyası bu mu yenilik. Yanlış anlamayın bu sadece sizin değil pek çok firmanın yaptığı bi davranış biz sizden kendi yürür pulluk yada uçan kültüvator istemiyoruz sadece bizi kandırmayın kaliteli üretim yapın bunu istiyoruz kaliteninde bir bedeli varsa bunuda üzerine koyun sizlerde az kazanıyorsunuz malum, benim sizinle burada laf dalaşı yapmak yada atışmak gibi bir niyetim yok, ben burada sizi ve diğer yerli firmalarımızı yargılamak için değil bizi de sadece para olarak görmemeniz için serzenişte bulunuyorum. Lütfen sözlerimi yanlış anlamayın siz firmalar adına konuşmuşsunuz bende belki de birkaç çiftçi arkadaşımın adına konuşmuşumdur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bytk, post: 999958, member: 148"] [b]Ynt: dünyanı en iyi pulluğu hangisi ?[/b] turan tarım adına katılıpta bizleri muhattap aldığınız için teşekkürler melih bey. Öncelikle bizim kimseyle yada markayla herhangi bir düşmanlığımız yada önyargılı bir şekilde eleştirimiz olmaz olamaz bizler sadece başımıza gelen olumlu yada olumsuz örnekleri kendi aramızda paylaşarak kendi düşüncelerimizi burada paylaşırız. Biz 1996 yılında üretmiş olduğunuz turan marka 5 ' li ve 6 ' lı pullukları (yarı otomatik taş emniyetli sistem) 2-3 sezon boyunca kullandıktan sonra memnun olmadığımız için bir daha da hiç bir ürününüzü almadık bugüne kadar. Dediğim gibi ürününü almayacağımız bir firmanında kataloglarını yada web adresini inceleme ihtiyacımda şuana kadar olmadı, sadece fuarlarda gördüğümüz kadarıyla yeni !!! ürünlerinizi görme imkanım oldu. Hani diyorsunuzya yazınızda ucuz firmalar değiliz bu şekilde muamele görmek istemiyoruz milyonlarca euro üretim için harcama yapıyoruz diye biz sizden bunu istemiyoruz üretim için değil yenilik ve ar-ge içinde ne var sadece binlerce euro harcasaydınız da 96 da ürettiğiniz pulluğu hala satmasaydınız. Web sitenize bakıyorum yeni sayılacak tek bi ürün var o da Ağır tip çizel bu da zaten gaspardonun kopyası bu mu yenilik. Yanlış anlamayın bu sadece sizin değil pek çok firmanın yaptığı bi davranış biz sizden kendi yürür pulluk yada uçan kültüvator istemiyoruz sadece bizi kandırmayın kaliteli üretim yapın bunu istiyoruz kaliteninde bir bedeli varsa bunuda üzerine koyun sizlerde az kazanıyorsunuz malum, benim sizinle burada laf dalaşı yapmak yada atışmak gibi bir niyetim yok, ben burada sizi ve diğer yerli firmalarımızı yargılamak için değil bizi de sadece para olarak görmemeniz için serzenişte bulunuyorum. Lütfen sözlerimi yanlış anlamayın siz firmalar adına konuşmuşsunuz bende belki de birkaç çiftçi arkadaşımın adına konuşmuşumdur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
dünyanı en iyi pulluğu hangisi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt