PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
dünyanı en iyi pulluğu hangisi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="melihturan" data-source="post: 999966" data-attributes="member: 54227"><p><strong>Ynt: dünyanı en iyi pulluğu hangisi ?</strong></p><p></p><p>Ağır tip çizel en az 100 kadar çiftçimizden gelen özel talep üzerine yapıldı, onda da kopyalama yapılmadı kesinlikle 6 aylık arge sonucunda yapıldı.</p><p></p><p>Argeden bahsetmişsiniz,67 yıldır ürettiğim yarı otomatik pulluğu suçlamışsınız. Benim 82 yılında üretimini bıraktığım deveboynu sabit bilek pulluğu 2012 yılında zorunluluktan üretmek zorunda kaldım. İnanamayacağınuz taşlı arazilerde kullanılıyor. Adam diyor ki kırılsın bozulsun nolcak 2 senede bir alırım kırıldıkça sanayiye götür kaynatırım diyor. Yarı otomatik pulluk üretimini hala yetiştiremiyorum Türkiye ' ye. </p><p></p><p>Siz benim avrupaya verdiğim pullukları biliyor musunuz? Teker üzerinde döner çekili pulluklar ya da yanında merdaneli döner kulaklı pulluk dışında pulluk vermiyorum. Türkiye piyasası hala deveboynu ve yarı otomatik istiyor. 10 sene garantili tam otomatik akıllı pulluğu vermek için 2 gün uğraşıyorum. Hem de deli gibi taşlı araziler için. Sonra adımız kazıkçıya çıkıyor.</p><p></p><p>Tekrar söylüyorum, iç piyasanın talebi hala taşlı arazilerde deveboynu sabit bilek pulluğu kırıp kaynattırıp kırma yöneliminde. İç piyasa için lütfen Argeden bahsetmeyelim. </p><p></p><p>Sonuç olarak iç piyasadaki herkes dünyada gördüğünüz her ürünü en iyi şekilde yapıyor fakat iç piyasada talep deveboynu asma çatı sabit bilek pulluk. Hem de yüzde 70i! (Dikkatinizi çekerim profil gövde değil. Şaselerden oluşan pulluk) Biz şuan profili tanıtmaya çalışıyoruz. Gerisi için çok vaktimiz var...</p><p></p><p>Saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melihturan, post: 999966, member: 54227"] [b]Ynt: dünyanı en iyi pulluğu hangisi ?[/b] Ağır tip çizel en az 100 kadar çiftçimizden gelen özel talep üzerine yapıldı, onda da kopyalama yapılmadı kesinlikle 6 aylık arge sonucunda yapıldı. Argeden bahsetmişsiniz,67 yıldır ürettiğim yarı otomatik pulluğu suçlamışsınız. Benim 82 yılında üretimini bıraktığım deveboynu sabit bilek pulluğu 2012 yılında zorunluluktan üretmek zorunda kaldım. İnanamayacağınuz taşlı arazilerde kullanılıyor. Adam diyor ki kırılsın bozulsun nolcak 2 senede bir alırım kırıldıkça sanayiye götür kaynatırım diyor. Yarı otomatik pulluk üretimini hala yetiştiremiyorum Türkiye ' ye. Siz benim avrupaya verdiğim pullukları biliyor musunuz? Teker üzerinde döner çekili pulluklar ya da yanında merdaneli döner kulaklı pulluk dışında pulluk vermiyorum. Türkiye piyasası hala deveboynu ve yarı otomatik istiyor. 10 sene garantili tam otomatik akıllı pulluğu vermek için 2 gün uğraşıyorum. Hem de deli gibi taşlı araziler için. Sonra adımız kazıkçıya çıkıyor. Tekrar söylüyorum, iç piyasanın talebi hala taşlı arazilerde deveboynu sabit bilek pulluğu kırıp kaynattırıp kırma yöneliminde. İç piyasa için lütfen Argeden bahsetmeyelim. Sonuç olarak iç piyasadaki herkes dünyada gördüğünüz her ürünü en iyi şekilde yapıyor fakat iç piyasada talep deveboynu asma çatı sabit bilek pulluk. Hem de yüzde 70i! (Dikkatinizi çekerim profil gövde değil. Şaselerden oluşan pulluk) Biz şuan profili tanıtmaya çalışıyoruz. Gerisi için çok vaktimiz var... Saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
dünyanı en iyi pulluğu hangisi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt