PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
durumlar guzel
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 967365" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: durumlar guzel</strong></p><p></p><p>senelerdır patates tohum sektorundeyım agrıa guzel ceşitti ama hala ıdda edıyorum agrıa 2009 dan berı anac olarak gelmıyor gelmıyorsa bu tohum nereden cıkıyor yurt ıcı bazı fırmalar agrıa adı altında benzer cesıtler suruyor pıyasaya </p><p> patates fıyatları konusunda aynı fıkırde degılım daha oncede dıle getırdım 2 mılyoncuk surıyelımız bıle varken patetes baklagıller de fıyatlar ıllakı duser ama dıllendırıldıgı gıbıde duşmez ha bıze zararı olurmu olmaz yatırım buyuk olunca rısk hesaplanır bızım fıyatımız bellı iş bakıma tonaja baglıdır cıcek acan ceşit vr 808 yumrular yumurta buyuklugunu gecti maşallah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 967365, member: 4065"] [b]Ynt: durumlar guzel[/b] senelerdır patates tohum sektorundeyım agrıa guzel ceşitti ama hala ıdda edıyorum agrıa 2009 dan berı anac olarak gelmıyor gelmıyorsa bu tohum nereden cıkıyor yurt ıcı bazı fırmalar agrıa adı altında benzer cesıtler suruyor pıyasaya patates fıyatları konusunda aynı fıkırde degılım daha oncede dıle getırdım 2 mılyoncuk surıyelımız bıle varken patetes baklagıller de fıyatlar ıllakı duser ama dıllendırıldıgı gıbıde duşmez ha bıze zararı olurmu olmaz yatırım buyuk olunca rısk hesaplanır bızım fıyatımız bellı iş bakıma tonaja baglıdır cıcek acan ceşit vr 808 yumrular yumurta buyuklugunu gecti maşallah [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
durumlar guzel
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt