PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Durumlar kötü.Bilgisi olan yardım bekliyorum.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="izcii" data-source="post: 579509" data-attributes="member: 43892"><p><strong>Ynt: Durumlar kötü.Bilgisi olan yardım bekliyorum.</strong></p><p></p><p>öncelikle geçmiş olsun kardeş.</p><p>kışın aynısı benim başımdan geçti. sabah evin önünde birisi benim arabaya çarpış bende toros var. adamın 2011 hundayı buzda kaydırmış benim torosa arkadan vurmuş. neyse aramızda tutanak tuttuk. ben bir tane kaportacıya götürdüm exper geldi. baktı filan yazdılar çizdiler 500 liraya kadar bir şey çıkardı arka tampon arka ışık plaka ışık bagaj kilidi hepsini yazdı bunları değiştir dedi felan. neyse ben başka bir sebeple kaportacıya kıl oldum adam tartıştım başka yere yaptırdım arabamı sigortadan paramı aldım geçtim. diyeceğim o ki. </p><p>1 o servise yaptır arabanı</p><p>2 o servisten al başka servise yaptır.bu servis sende para istiyorsa kesinlikle verme. anlaşmalı servis diye bir şey yok. git nerde yaptırırsan yaptır götür faturaları al paranı geç.</p><p>3 bir başka seçenek. arabayı yaptırma. bir kaç ay sonra exper seni arar ne oldu arabayı yaptırdınmı der dosyan kapanacak bak der. bize fatura gönder der. sen oralı olmazsın onlar kendileri ayarlıyorlar dosyayı kapatıp parayı ruhsat sahibinin üstüne bankaya yatırıroylar. üçün cü şık biraz mışırıklı ama bu da oluyor. git yaptır arabanı bin kardeşim bence.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="izcii, post: 579509, member: 43892"] [b]Ynt: Durumlar kötü.Bilgisi olan yardım bekliyorum.[/b] öncelikle geçmiş olsun kardeş. kışın aynısı benim başımdan geçti. sabah evin önünde birisi benim arabaya çarpış bende toros var. adamın 2011 hundayı buzda kaydırmış benim torosa arkadan vurmuş. neyse aramızda tutanak tuttuk. ben bir tane kaportacıya götürdüm exper geldi. baktı filan yazdılar çizdiler 500 liraya kadar bir şey çıkardı arka tampon arka ışık plaka ışık bagaj kilidi hepsini yazdı bunları değiştir dedi felan. neyse ben başka bir sebeple kaportacıya kıl oldum adam tartıştım başka yere yaptırdım arabamı sigortadan paramı aldım geçtim. diyeceğim o ki. 1 o servise yaptır arabanı 2 o servisten al başka servise yaptır.bu servis sende para istiyorsa kesinlikle verme. anlaşmalı servis diye bir şey yok. git nerde yaptırırsan yaptır götür faturaları al paranı geç. 3 bir başka seçenek. arabayı yaptırma. bir kaç ay sonra exper seni arar ne oldu arabayı yaptırdınmı der dosyan kapanacak bak der. bize fatura gönder der. sen oralı olmazsın onlar kendileri ayarlıyorlar dosyayı kapatıp parayı ruhsat sahibinin üstüne bankaya yatırıroylar. üçün cü şık biraz mışırıklı ama bu da oluyor. git yaptır arabanı bin kardeşim bence. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
Durumlar kötü.Bilgisi olan yardım bekliyorum.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt