PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Düve
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="deliefe" data-source="post: 1146094" data-attributes="member: 77379"><p>16 aylık holstein düvem kilo almıyor kiloda kaybetmiyor fakat emsallerine göre de zayıf nedendir? Tohumlanacak fakat bu şekilde olmasını istemiyorum. Dili sürekli oynatıyor yalama taşı aldım sevmiyor. Annesinde herhangibir problem yok damızlık olmasa tutmayacağım annesinin 40 kilo sütü var bununla beraber olan yaklaşık 11 aylık diğer düvem bundan daha kalıplı ve çok iyi gelişiyor yem olarak besi yemi arpa mısır slajı saman kepek veriliyor sizce nedendir az daha beklemelimiyim yoksa tohumlatmalı mıyım? </p><p>[ATTACH]20443[/ATTACH][ATTACH]20444[/ATTACH]</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deliefe, post: 1146094, member: 77379"] 16 aylık holstein düvem kilo almıyor kiloda kaybetmiyor fakat emsallerine göre de zayıf nedendir? Tohumlanacak fakat bu şekilde olmasını istemiyorum. Dili sürekli oynatıyor yalama taşı aldım sevmiyor. Annesinde herhangibir problem yok damızlık olmasa tutmayacağım annesinin 40 kilo sütü var bununla beraber olan yaklaşık 11 aylık diğer düvem bundan daha kalıplı ve çok iyi gelişiyor yem olarak besi yemi arpa mısır slajı saman kepek veriliyor sizce nedendir az daha beklemelimiyim yoksa tohumlatmalı mıyım? [ATTACH]20443._xfImport[/ATTACH][ATTACH]20444._xfImport[/ATTACH] [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Düve
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt