PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Düvelerde Döl Verimi Sorunları (Ekim 2014)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 894758" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: Düvelerde Döl Verimi Sorunları (Ekim 2014)</strong></p><p></p><p>şuan gün sayorum benim 1 düvem var 3 yaşına bastı nerdeyse ve ben bunu 3 kere Aşılattım ama bir türlü tutmadı, Ensonunda Babam satalım dedi Kilosu ortalama Baskül:500 Kilo dan fazladır,zayıflatmaya çalıştım ama su içse kilo alıyor maşallah kızıma , bende son bi care olarak Komşunun danasında deniyelim olmassa 4 ay sonra satarız dedim nitekim komsuya götürdük onun Holştain danası atlamıyormuş Smental ufak bi danası vardı ona çekelim dedi ben zor olur falan dedim yok olmaz falan dedi nitekim çektik onu yüksek bi zemine çıkartık bizim düveyi hende soktuk falan baya bi , 2 Saat boyunca Dana rahat bi 15 Kilo zayıflamıştır . zuha-*-s</p><p>Ve şuan Düvem Nisan ın 1 de çektik 7 ay cıvarı gebe ve bende gün sayorum doğum işallah kolay olur.</p><p>Komşunun dediği gibi Holştain ve smental i kıyaslamak gerekirse Smental ın döl tutma oranı baya fazla gibi geldi bana. zuha-*-s</p><p></p><p>Asıl sorun 1 Düvem de Haramına doğum yapacak asıl korkum onda bi sorun çıkarmı tam bilmiyorum bizim danalardan biri atlamış benim Korkum Büyük Kara dana atladı galiba İzmitli adında Koca bi Holştain danam var 1 yaşında ozman büyük ihtimal o atladı Kafa yapısı baya bi büyük hayvanın ayaklıda nasıl olacak o doğum bilmiyorum anlıcanız bu yılda VETERİNERLERE çalışacagım duva*-*0</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 894758, member: 51940"] [b]Ynt: Düvelerde Döl Verimi Sorunları (Ekim 2014)[/b] şuan gün sayorum benim 1 düvem var 3 yaşına bastı nerdeyse ve ben bunu 3 kere Aşılattım ama bir türlü tutmadı, Ensonunda Babam satalım dedi Kilosu ortalama Baskül:500 Kilo dan fazladır,zayıflatmaya çalıştım ama su içse kilo alıyor maşallah kızıma , bende son bi care olarak Komşunun danasında deniyelim olmassa 4 ay sonra satarız dedim nitekim komsuya götürdük onun Holştain danası atlamıyormuş Smental ufak bi danası vardı ona çekelim dedi ben zor olur falan dedim yok olmaz falan dedi nitekim çektik onu yüksek bi zemine çıkartık bizim düveyi hende soktuk falan baya bi , 2 Saat boyunca Dana rahat bi 15 Kilo zayıflamıştır . zuha-*-s Ve şuan Düvem Nisan ın 1 de çektik 7 ay cıvarı gebe ve bende gün sayorum doğum işallah kolay olur. Komşunun dediği gibi Holştain ve smental i kıyaslamak gerekirse Smental ın döl tutma oranı baya fazla gibi geldi bana. zuha-*-s Asıl sorun 1 Düvem de Haramına doğum yapacak asıl korkum onda bi sorun çıkarmı tam bilmiyorum bizim danalardan biri atlamış benim Korkum Büyük Kara dana atladı galiba İzmitli adında Koca bi Holştain danam var 1 yaşında ozman büyük ihtimal o atladı Kafa yapısı baya bi büyük hayvanın ayaklıda nasıl olacak o doğum bilmiyorum anlıcanız bu yılda VETERİNERLERE çalışacagım duva*-*0 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Düvelerde Döl Verimi Sorunları (Ekim 2014)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt