PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
Düz boru egzoz (Straight pipe exhaust)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tahir" data-source="post: 681156" data-attributes="member: 7561"><p><strong>Ynt: Düz boru egzoz (Straight pipe exhaust)</strong></p><p></p><p>ewt zetor turbolu 82 hp idi ses fazla kulakları aşındıran bi ses deildi turbolu olduğu için ses yumuşak geliyor bu benim yaptugum eksozda eksozou taktığımda gerçekten inanamadım sese yaptıgım eksozda susuturucu olmadıgı için hem motorun hemde turbonun sesisni gayat hoşve rahatlıkla tuyuyabiliyosun çok farklı bi sesi vardi anlatılmaz yani. video yok elimde ama gerçekten çok güzel bi ses vardı köyde herkez anlamıştı eksozn degiştiğini herkes soruyodu senmi yaptın egzozu die. baglantı noktaları demişsinya baglantı yok soba borusunu düşün orjinal eksozu söktüm yaptığım yeni eksozu taktım birtane kelepçe ile sıkışıp kalyo orjinaldeki eksozda öyleydi kelepçe ile sıkışık kalıyodu alni işlemi uyguladım orjinal egzozdaki kelepçe ile yeni egzozu sıkıştırdım ve bitti.egzozun ölçülerini tam hatrlamıyorum ama BOY=110cm EGZOZÇAPI=60mm MOTORA GİREN YANİ TAKILAN YERDE =64mm idi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tahir, post: 681156, member: 7561"] [b]Ynt: Düz boru egzoz (Straight pipe exhaust)[/b] ewt zetor turbolu 82 hp idi ses fazla kulakları aşındıran bi ses deildi turbolu olduğu için ses yumuşak geliyor bu benim yaptugum eksozda eksozou taktığımda gerçekten inanamadım sese yaptıgım eksozda susuturucu olmadıgı için hem motorun hemde turbonun sesisni gayat hoşve rahatlıkla tuyuyabiliyosun çok farklı bi sesi vardi anlatılmaz yani. video yok elimde ama gerçekten çok güzel bi ses vardı köyde herkez anlamıştı eksozn degiştiğini herkes soruyodu senmi yaptın egzozu die. baglantı noktaları demişsinya baglantı yok soba borusunu düşün orjinal eksozu söktüm yaptığım yeni eksozu taktım birtane kelepçe ile sıkışıp kalyo orjinaldeki eksozda öyleydi kelepçe ile sıkışık kalıyodu alni işlemi uyguladım orjinal egzozdaki kelepçe ile yeni egzozu sıkıştırdım ve bitti.egzozun ölçülerini tam hatrlamıyorum ama BOY=110cm EGZOZÇAPI=60mm MOTORA GİREN YANİ TAKILAN YERDE =64mm idi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Videolar (Alıntılar)
Düz boru egzoz (Straight pipe exhaust)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt