PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
E-PAZARLAMA
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Bünyanli" data-source="post: 1053677" data-attributes="member: 74389"><p>E-Pazarlama organik tarımın tavan yaptığı son yıllarda aslında olmazsa olmaz bir pazar alanı, biz çiftçiler olarak belki arz-talep zincirlemesine uyarız iyi kötü ama bu internet alemine nasıl uyum sağlarız orası bizim için muallak, forumda bildiğimiz konulara cevap yazıp,soru sormaya benzemez, belki sahibinden veya sanalpazar üzerinde girişim yapabiliriz ama oda bir nevi mantık olarak müşterinin ayağına gitmek gibi birşey oluyor.</p><p></p><p>Şahsen sera bahçem olsa,biraz seracılıktan, e-pazarlama ile birazda web işlerinden anlasam online çiftlik tarzı bir site kurulabilir.</p><p></p><p></p><p>Kullanıcılara 20 m2 ile 100 m2 arası büyüklükte alanlara aylık abonman fiyatlandırması ile kendilerinin fide/tohum seçiminden, ekim ve bakım yöntemlerine kadar tamamı ile online olarak kendilerinin yöneteceği bahçeler oluşturabilinir.</p><p></p><p>tabi biraz fantaziye kaçsada bu fikir sağlam bi reklam ve orta sınıf bir bütçe ile yapılabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Bünyanli, post: 1053677, member: 74389"] E-Pazarlama organik tarımın tavan yaptığı son yıllarda aslında olmazsa olmaz bir pazar alanı, biz çiftçiler olarak belki arz-talep zincirlemesine uyarız iyi kötü ama bu internet alemine nasıl uyum sağlarız orası bizim için muallak, forumda bildiğimiz konulara cevap yazıp,soru sormaya benzemez, belki sahibinden veya sanalpazar üzerinde girişim yapabiliriz ama oda bir nevi mantık olarak müşterinin ayağına gitmek gibi birşey oluyor. Şahsen sera bahçem olsa,biraz seracılıktan, e-pazarlama ile birazda web işlerinden anlasam online çiftlik tarzı bir site kurulabilir. Kullanıcılara 20 m2 ile 100 m2 arası büyüklükte alanlara aylık abonman fiyatlandırması ile kendilerinin fide/tohum seçiminden, ekim ve bakım yöntemlerine kadar tamamı ile online olarak kendilerinin yöneteceği bahçeler oluşturabilinir. tabi biraz fantaziye kaçsada bu fikir sağlam bi reklam ve orta sınıf bir bütçe ile yapılabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Diğer
E-PAZARLAMA
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt