PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
E.Şekerli'den Cevabı Zor Sorular-Hayvancılık Ne Durumda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 1073232" data-attributes="member: 48547"><p>Eşref Şekerli'nin programlarını takip ediyorum. Neredeyse her programında benim önceden düşündüğüm ama kafamda soru işareti olan konulara açıklık getiriyor. Bu ne kadar önemli bir şey. Bilgiyi elde etmek, tecrübelerden faydalanmak zordur. Ancak bu tarz programlar doğru bilginin ulaşılabilirliğini kolaylaştırıyor. Bu büyük bir nimet. Büyük küçük demeden, tarım ve hayvancılık ile uğraşan herkesin böyle programları takip etmesi gerekir. Evlilik programlarını ya da dizileri izleyeceğine aç Çiftçi TV'yi, Bereket TV'yi onu izle. Adamlar hazır bilgi veriyor. Bu tarz kanallar toplum tarafından küçük görülüyor ama onlar kadar değerlisi yok benim gözümde. İnsanlara bilgi veren, eğiten kaç kanal var? Mevcut kanalların %90'ı tamamen içi boş kanallar. Toplumu uyuşturan, geriye götüren, insana bir şey katmayan kanallar... </p><p></p><p>Eşref Şekerli ise gerçekten ciddi bir mücadele veriyor. İnanın ben köyde 5 kişiyle başa çıkamadım. Adam binlerce kişiyle uğraşıyor. Texel koyununa "domuz melezi" diyen insanlar ile dolu bir ortamda, mücadelesi ve sabrı gerçekten takdirlik. Bu konuda hakkını yiyemeyiz. Bir şekilde destek vermeliyiz diye düşünüyorum. Daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor. </p><p></p><p>Bilinçsiz sperma kullanımı, boğa seçerken yapılan hatalar, seçimin veterinerlere bırakılması yanlışı gibi konularda SoruYorum programında bir bölüm çekmesini rica etmiştim ve kabul etmişti. Sağolsun programı çekmiş. Bu tarz konularda da oldukça duyarlı. Uyarıları, tavsiyeleri fazlasıyla dikkate alıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 1073232, member: 48547"] Eşref Şekerli'nin programlarını takip ediyorum. Neredeyse her programında benim önceden düşündüğüm ama kafamda soru işareti olan konulara açıklık getiriyor. Bu ne kadar önemli bir şey. Bilgiyi elde etmek, tecrübelerden faydalanmak zordur. Ancak bu tarz programlar doğru bilginin ulaşılabilirliğini kolaylaştırıyor. Bu büyük bir nimet. Büyük küçük demeden, tarım ve hayvancılık ile uğraşan herkesin böyle programları takip etmesi gerekir. Evlilik programlarını ya da dizileri izleyeceğine aç Çiftçi TV'yi, Bereket TV'yi onu izle. Adamlar hazır bilgi veriyor. Bu tarz kanallar toplum tarafından küçük görülüyor ama onlar kadar değerlisi yok benim gözümde. İnsanlara bilgi veren, eğiten kaç kanal var? Mevcut kanalların %90'ı tamamen içi boş kanallar. Toplumu uyuşturan, geriye götüren, insana bir şey katmayan kanallar... Eşref Şekerli ise gerçekten ciddi bir mücadele veriyor. İnanın ben köyde 5 kişiyle başa çıkamadım. Adam binlerce kişiyle uğraşıyor. Texel koyununa "domuz melezi" diyen insanlar ile dolu bir ortamda, mücadelesi ve sabrı gerçekten takdirlik. Bu konuda hakkını yiyemeyiz. Bir şekilde destek vermeliyiz diye düşünüyorum. Daha iyi yerlere gelmeyi hak ediyor. Bilinçsiz sperma kullanımı, boğa seçerken yapılan hatalar, seçimin veterinerlere bırakılması yanlışı gibi konularda SoruYorum programında bir bölüm çekmesini rica etmiştim ve kabul etmişti. Sağolsun programı çekmiş. Bu tarz konularda da oldukça duyarlı. Uyarıları, tavsiyeleri fazlasıyla dikkate alıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
E.Şekerli'den Cevabı Zor Sorular-Hayvancılık Ne Durumda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt