PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
E.Şekerli'den Cevabı Zor Sorular-Hayvancılık Ne Durumda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ELPRESACANARİO" data-source="post: 1073264" data-attributes="member: 48547"><p>Yüzdesi küçük olan tarafların bilgilendirici programları var mı? Büyük tarafın hadi yok. Küçük tarafın var mı? Onun da yok. </p><p></p><p>Bu durum onun, bunun, şunun kanalından öte bir şey. Bana göre hepsi aynı. Hepsi kendi çıkarlarını düşünen taraflar. </p><p></p><p>Çiftçi TV, Bereket TV gibi bilgilendirici kanalların sahiplerinden Allah razı olsun. Siyasi görüşleri ya da hangi tarafın kanalı oldukları beni ilgilendirmez. Topluma faydalı işler yapıyorlarsa benim onlara saygım sonsuzdur. Kendi insiyatifleri ile böyle bir kanal kurmuşlar. Gidip saçma sapan programları içeren, daha fazla para kazandıracak bir kanal da açabilirlerdi. </p><p></p><p>Ha bana sorarsanız, devlet belgesel gibi programlar yapacağına bu tarz kanallar açmalı. Yani TRT arap, kürt, çocuk, çarık, müzik, spor diye kanal açmak yerine eğitici kanallar açsa daha iyi olur. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bir kanal açsa süper olur. Açmıyorsa da benim yapacak bir şeyim yok. </p><p></p><p>Eşref Şekerli konusunda ise tabi ki mutlak doğru değil. Yanlışları olabilir. Ancak toplumun tersine kendisi araştırmacı birisi. Biz de araştırıp eğriyi, doğruyu görebilirsek hatalarını veya katılmadığımız noktaları bulabiliriz. Bunu da özgürce ifade edebiliriz. Hatta bu tarz tartışmalar çok faydalı sonuçlar doğurur. Tartışmayı bildiğimiz sürece, tartışmak kötü bir şey değil, aksine faydalıdır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ELPRESACANARİO, post: 1073264, member: 48547"] Yüzdesi küçük olan tarafların bilgilendirici programları var mı? Büyük tarafın hadi yok. Küçük tarafın var mı? Onun da yok. Bu durum onun, bunun, şunun kanalından öte bir şey. Bana göre hepsi aynı. Hepsi kendi çıkarlarını düşünen taraflar. Çiftçi TV, Bereket TV gibi bilgilendirici kanalların sahiplerinden Allah razı olsun. Siyasi görüşleri ya da hangi tarafın kanalı oldukları beni ilgilendirmez. Topluma faydalı işler yapıyorlarsa benim onlara saygım sonsuzdur. Kendi insiyatifleri ile böyle bir kanal kurmuşlar. Gidip saçma sapan programları içeren, daha fazla para kazandıracak bir kanal da açabilirlerdi. Ha bana sorarsanız, devlet belgesel gibi programlar yapacağına bu tarz kanallar açmalı. Yani TRT arap, kürt, çocuk, çarık, müzik, spor diye kanal açmak yerine eğitici kanallar açsa daha iyi olur. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bir kanal açsa süper olur. Açmıyorsa da benim yapacak bir şeyim yok. Eşref Şekerli konusunda ise tabi ki mutlak doğru değil. Yanlışları olabilir. Ancak toplumun tersine kendisi araştırmacı birisi. Biz de araştırıp eğriyi, doğruyu görebilirsek hatalarını veya katılmadığımız noktaları bulabiliriz. Bunu da özgürce ifade edebiliriz. Hatta bu tarz tartışmalar çok faydalı sonuçlar doğurur. Tartışmayı bildiğimiz sürece, tartışmak kötü bir şey değil, aksine faydalıdır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
E.Şekerli'den Cevabı Zor Sorular-Hayvancılık Ne Durumda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt