PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Tarih
!!!!!! ECDADIMIZLA ALAY EDİYORLAR !!!!!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Çağrı" data-source="post: 296310" data-attributes="member: 110"><p><strong>Ynt: !!!!!! ECDADIMIZLA ALAY EDİYORLAR !!!!!!!!</strong></p><p></p><p>Burdaki herkese katılıyorum,eğer bir nemalanma meselesi varsa ben de aynı şekilde tamamen karşı çıkarım ancak burdan herkese ben de bir soru sorayım.Biz dizinin veya filmin,daha bir bölümü bile olmadan fragmanlarından yola çıkarak bu yorumları yapmak ne kadar doğru?Dikkat ederseniz hiç iddialar var yok,doğru yanlış demiyorum.Mesela arkadaş burda paylaştıktan sonra ben bütün fragmanları izledim.Bazı fragmanlarda da namaz kılan,besmeleyle işlerini yürüten bir adam portresi var.Bunları yansıtıyor da demiyorum dizi için.Sadece bir konuya önyargılı bakmak artık alışkanlık haline geldi.Haberi paylaşan arkadaşa lafım yok,yalnız kaynağı uzaktan kumandayla yönetilen bir yer.Bu tarz haberlerle halkı doldurmak çok tehlikeli birşey,tarihimizde maalesef çok kötü örnekleri de var,bu tarz dolduruşlarla bazı insanları hedef gösterip onların ölümüne kadar sebep olan olaylar var.Benim herkese önerim,en azından bir bakın bu akşammış galiba.Bir göz gezdirin derim.Ben öyle yapacağım en azından.Eğer dediğiniz gibi durumdan bir nemalanma sözkonusu ise gerekli yerlere maillerle başvurup yayından kaldırılması bile istenir.Çok zor ve etkisiz şeyler değil bunlar artık.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Çağrı, post: 296310, member: 110"] [b]Ynt: !!!!!! ECDADIMIZLA ALAY EDİYORLAR !!!!!!!![/b] Burdaki herkese katılıyorum,eğer bir nemalanma meselesi varsa ben de aynı şekilde tamamen karşı çıkarım ancak burdan herkese ben de bir soru sorayım.Biz dizinin veya filmin,daha bir bölümü bile olmadan fragmanlarından yola çıkarak bu yorumları yapmak ne kadar doğru?Dikkat ederseniz hiç iddialar var yok,doğru yanlış demiyorum.Mesela arkadaş burda paylaştıktan sonra ben bütün fragmanları izledim.Bazı fragmanlarda da namaz kılan,besmeleyle işlerini yürüten bir adam portresi var.Bunları yansıtıyor da demiyorum dizi için.Sadece bir konuya önyargılı bakmak artık alışkanlık haline geldi.Haberi paylaşan arkadaşa lafım yok,yalnız kaynağı uzaktan kumandayla yönetilen bir yer.Bu tarz haberlerle halkı doldurmak çok tehlikeli birşey,tarihimizde maalesef çok kötü örnekleri de var,bu tarz dolduruşlarla bazı insanları hedef gösterip onların ölümüne kadar sebep olan olaylar var.Benim herkese önerim,en azından bir bakın bu akşammış galiba.Bir göz gezdirin derim.Ben öyle yapacağım en azından.Eğer dediğiniz gibi durumdan bir nemalanma sözkonusu ise gerekli yerlere maillerle başvurup yayından kaldırılması bile istenir.Çok zor ve etkisiz şeyler değil bunlar artık. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Tarih
!!!!!! ECDADIMIZLA ALAY EDİYORLAR !!!!!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt