PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ege Bölgesi Süt İnekçiliği 2015
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 904652" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: Ege Bölgesi Süt İnekçiliği 2015</strong></p><p></p><p>Zaten fazla işim olmuyor yani boşda oldugum için yapıcam bu işi severek yaparım işimi inkçilk ne zamandır kafamda bizim tarafta yapanda çok 6 İnekle 5 senede köşeyi dönen bağ alan ev yapan da var bizzat şahidim.Yani yerim var.Ekicek yerimde var zamanımda var </p><p></p><p>10 İnek kendi yemlerinin çogunu ben üretecem ve kafadan %50 kalır diye düşünüyorum 40-45 Kg süt veren 30-40 inekçilik yapanlarda var sütü veren de var buu fiyatlarda. 20-25 kg süt verdi diye sığıra çıkarıyolar bizim orası öyle digil sütü bol olur bakımı %100 dür yani hayvan bakımı olsun falan filan Ekipomanlarımda var.</p><p></p><p>Ve 70 Bin kadar kredi borcuum var 5 senelik bu yıl 1 senelik parasını ödedim ev almıştım merkezden Birikimde var onu ineğe yatırmak isterim kaar ını alayım.</p><p></p><p>Ve msj attım özelden diyen kişilere.</p><p></p><p></p><p>Şimdi ben başkası ilede görüştüm.2 inektenden 80kg süt alan var.</p><p></p><p></p><p>10- İnek günlük 300kg süt üretim diyorum tamam 250 diyelim Günlük 250 Kg süt 1050 den satılır? 262 TL Fiyat eder</p><p></p><p>* Aylıkda 7.500 Para ben sini hesablayım 3000 Bini kalsa.bana 4,500 masraf diyorum Kendim ürettiğim halde.</p><p></p><p>*Şimdi bunlar en en en kötü ihtimalle hesabladım Yıllık 300gün son 2 ay dogum için falan ayırrım. 30 Bin Tl eder Buzağıları 1-Bin tl den satarım 10-Bin</p><p></p><p></p><p>Şimdi bu inek 50 BİN Diyorum fakat yapanlar 2 inekten günlük 80litre süt 85 TL Para alıyorlar aylıkda 2500 Civarı para 1.000 TL Sİ MASRAF 1500 *10AY. </p><p>15 Bin tl yıllık 2 inekten kazanıyorlar Ben en kötü ihtimallde 50 BİN TL Kazanırsam bu en kötü ihtimallerle gidrsem satarım geçerim sıkıntı olmaz</p><p></p><p>Bakımlar 4/4 Lük yaparız</p><p></p><p>Günlük bakımları Temizleme vsvs . Düzenli yemek vs Falan sabah akşam bol bol. Yeterli sanırım</p><p></p><p>Mesaj attım onlar dönerse bana sevinrim </p><p></p><p>Yani seveceğim için ve tabikide para içinmi yapan diyen Var yok zevkimden yapıyoruum arkadşaım Sevdiğim iş ve elbette parası için yapıyorum</p><p></p><p>*Bağa gelcek olursak üzüm artık max 3500 tl de gezicek. VE SÜT GIDDA MADDESİ DİR Gıda Maddesi ölürse türkiye de ölür.</p><p></p><p>*</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 904652, member: 57906"] [b]Ynt: Ege Bölgesi Süt İnekçiliği 2015[/b] Zaten fazla işim olmuyor yani boşda oldugum için yapıcam bu işi severek yaparım işimi inkçilk ne zamandır kafamda bizim tarafta yapanda çok 6 İnekle 5 senede köşeyi dönen bağ alan ev yapan da var bizzat şahidim.Yani yerim var.Ekicek yerimde var zamanımda var 10 İnek kendi yemlerinin çogunu ben üretecem ve kafadan %50 kalır diye düşünüyorum 40-45 Kg süt veren 30-40 inekçilik yapanlarda var sütü veren de var buu fiyatlarda. 20-25 kg süt verdi diye sığıra çıkarıyolar bizim orası öyle digil sütü bol olur bakımı %100 dür yani hayvan bakımı olsun falan filan Ekipomanlarımda var. Ve 70 Bin kadar kredi borcuum var 5 senelik bu yıl 1 senelik parasını ödedim ev almıştım merkezden Birikimde var onu ineğe yatırmak isterim kaar ını alayım. Ve msj attım özelden diyen kişilere. Şimdi ben başkası ilede görüştüm.2 inektenden 80kg süt alan var. 10- İnek günlük 300kg süt üretim diyorum tamam 250 diyelim Günlük 250 Kg süt 1050 den satılır? 262 TL Fiyat eder * Aylıkda 7.500 Para ben sini hesablayım 3000 Bini kalsa.bana 4,500 masraf diyorum Kendim ürettiğim halde. *Şimdi bunlar en en en kötü ihtimalle hesabladım Yıllık 300gün son 2 ay dogum için falan ayırrım. 30 Bin Tl eder Buzağıları 1-Bin tl den satarım 10-Bin Şimdi bu inek 50 BİN Diyorum fakat yapanlar 2 inekten günlük 80litre süt 85 TL Para alıyorlar aylıkda 2500 Civarı para 1.000 TL Sİ MASRAF 1500 *10AY. 15 Bin tl yıllık 2 inekten kazanıyorlar Ben en kötü ihtimallde 50 BİN TL Kazanırsam bu en kötü ihtimallerle gidrsem satarım geçerim sıkıntı olmaz Bakımlar 4/4 Lük yaparız Günlük bakımları Temizleme vsvs . Düzenli yemek vs Falan sabah akşam bol bol. Yeterli sanırım Mesaj attım onlar dönerse bana sevinrim Yani seveceğim için ve tabikide para içinmi yapan diyen Var yok zevkimden yapıyoruum arkadşaım Sevdiğim iş ve elbette parası için yapıyorum *Bağa gelcek olursak üzüm artık max 3500 tl de gezicek. VE SÜT GIDDA MADDESİ DİR Gıda Maddesi ölürse türkiye de ölür. * [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Ege Bölgesi Süt İnekçiliği 2015
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt