PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
EĞİMLİ TARLA SORUNU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hüseyinaslan" data-source="post: 802140" data-attributes="member: 51839"><p><strong>Ynt: EĞİMLİ TARLA SORUNU</strong></p><p></p><p>Aynı durum benım tarlamda da vardı. Dagın yamacında resmen. Tarlaya sel vurdugunda olusan yarıklardan dolayı traktörü uçurmustum. En guzelı tarlanın ust tarafına egime parelel olacak sekılede en az 1mt cıvarı kanal açacaksın sonra bu kanalı toprak dolmaması ıcın dıbıne tarladakı taslardan at hem tarlanın taslarını temızlemıs olursun hemde derın kanalınının toprak tutması gecıkir. 2 3 senede bir temızlersin gelen ınce toprakta verım acısından yuksek oldugu ıcın tarlaya dagıtır verımını yukseltırsın. Tabı zor birsey ama ben 25 dekar tarlayı böyle kurtardım. Surum yaparken tek yön surdugum bir tarlaydı düsun artık sen nasil bır tarla oldugunu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hüseyinaslan, post: 802140, member: 51839"] [b]Ynt: EĞİMLİ TARLA SORUNU[/b] Aynı durum benım tarlamda da vardı. Dagın yamacında resmen. Tarlaya sel vurdugunda olusan yarıklardan dolayı traktörü uçurmustum. En guzelı tarlanın ust tarafına egime parelel olacak sekılede en az 1mt cıvarı kanal açacaksın sonra bu kanalı toprak dolmaması ıcın dıbıne tarladakı taslardan at hem tarlanın taslarını temızlemıs olursun hemde derın kanalınının toprak tutması gecıkir. 2 3 senede bir temızlersin gelen ınce toprakta verım acısından yuksek oldugu ıcın tarlaya dagıtır verımını yukseltırsın. Tabı zor birsey ama ben 25 dekar tarlayı böyle kurtardım. Surum yaparken tek yön surdugum bir tarlaydı düsun artık sen nasil bır tarla oldugunu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
EĞİMLİ TARLA SORUNU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt