PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
ekibe yeni katılan traktörüm ve diger traktörlerim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 753802" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: ekibe yeni katılan traktörüm ve diger traktörlerim</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>aynen insan bazen bıkma noktasan geliyor </p><p>tarladan tarlaya geçeren her tarlada tak çıkart yaptıgımız ekipmanlarda çok sorun oluyor zaman kaybı</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>toprak reformu şart yoksa yolda harcadıgımız vakit ve zaman kaybı vede traktör ve ekipman fazlalıgı bizleri ciddi zararlara ugratıyor şuanda birde evde ekipmanı taıp tarlaya gidiyoruz diyelim eger tarlada tak çıkar yapılan bir ekipmansa misal tapan goble(psitonsuz eski tip) ve bunalara benzer takçıkartlı ekipmanlarda tarladan tarlaya geçişlerde ciddi zaman kayıpları yaşıyoruz tek başımıza tarlaya gidersek</p><p>fakat pulluk kazayagı çizel ve benzeri ekipmanlar evde traktöre takılınca birdaha tak çıkart işi olmadıgı için bunlarda çok sorun olmuyor tarladan tarla ya geçişlerde</p><p>normalde eger tüm işler aynı anda yapılıyorsa 1veya 2 şöför tutuyoruz illaki digerlerini kendimiz yani ben abim ve 2 yegenim kullanıyoruz</p><p>2 tanede şehirde abim var fakat onların meslek farklı çok istisnai durumlarda kırk yıldabir yardım istiyoruz onlardan traktör kullanmaları konusunda</p><p>eger işler eş zamanlı degilse yani farklı traktörle farklı iş yaplacaksa genelde % 80 ben kullanıyorum traktörleri</p><p>misal bugday ayçiçegi mısır vebenzeri ürünlerin ekiminde yani ekim zamanalır enaz 4 traktör aynı anda çalışıyor artı hasat zamanları enaz 3 traktör çalışıyor </p><p>bahçe işlerinde 1 kesin bazen iki çalışıyor</p><p>ilaçlama ve gübreleme işlerinde 2 traktör çalışıyor</p><p>dediigm gibi herşey işin yogunluguna ve yapılması gereken zamana baglı </p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>teşekkür ederim abiler kardeşler</p><p>gönlünüzden geçen daha iyi traktörler sizlerin olsun inşallah</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 753802, member: 33118"] [b]Ynt: ekibe yeni katılan traktörüm ve diger traktörlerim[/b] aynen insan bazen bıkma noktasan geliyor tarladan tarlaya geçeren her tarlada tak çıkart yaptıgımız ekipmanlarda çok sorun oluyor zaman kaybı toprak reformu şart yoksa yolda harcadıgımız vakit ve zaman kaybı vede traktör ve ekipman fazlalıgı bizleri ciddi zararlara ugratıyor şuanda birde evde ekipmanı taıp tarlaya gidiyoruz diyelim eger tarlada tak çıkar yapılan bir ekipmansa misal tapan goble(psitonsuz eski tip) ve bunalara benzer takçıkartlı ekipmanlarda tarladan tarlaya geçişlerde ciddi zaman kayıpları yaşıyoruz tek başımıza tarlaya gidersek fakat pulluk kazayagı çizel ve benzeri ekipmanlar evde traktöre takılınca birdaha tak çıkart işi olmadıgı için bunlarda çok sorun olmuyor tarladan tarla ya geçişlerde normalde eger tüm işler aynı anda yapılıyorsa 1veya 2 şöför tutuyoruz illaki digerlerini kendimiz yani ben abim ve 2 yegenim kullanıyoruz 2 tanede şehirde abim var fakat onların meslek farklı çok istisnai durumlarda kırk yıldabir yardım istiyoruz onlardan traktör kullanmaları konusunda eger işler eş zamanlı degilse yani farklı traktörle farklı iş yaplacaksa genelde % 80 ben kullanıyorum traktörleri misal bugday ayçiçegi mısır vebenzeri ürünlerin ekiminde yani ekim zamanalır enaz 4 traktör aynı anda çalışıyor artı hasat zamanları enaz 3 traktör çalışıyor bahçe işlerinde 1 kesin bazen iki çalışıyor ilaçlama ve gübreleme işlerinde 2 traktör çalışıyor dediigm gibi herşey işin yogunluguna ve yapılması gereken zamana baglı teşekkür ederim abiler kardeşler gönlünüzden geçen daha iyi traktörler sizlerin olsun inşallah [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Fotoğraflar (Çekimler)
ekibe yeni katılan traktörüm ve diger traktörlerim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt