PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
İlginç
Ekin bozuldumu nesil de mi bozuluyor...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="CELAL KARABULUT" data-source="post: 1135004" data-attributes="member: 44592"><p>Abi hangi üniversitenin hocasına sorarsan sor hepsi gdo lu ürünlere pozitif bakıyor internette çok makale var bu adamalar moleküler çalışıyor yani Zarar ve faydasını daha iyi irdeleyebilirler ve açıklayabilirler hocalarıma sordum onlarda pozitif bakıyor çünkü dna bir protein ve başka bir dna sindirim sisteminde aa lere ayrıştırılıyor ve sindiriliyor yani a geni benim genetiğime etki etmez çünkü sindiriliyor hangi hocaya sorarsan sor geneli olumlu bakıyor canan karatay gibi reçete dahi yazamayan ama itibar gören insanlar ezberden konuşuyor japonya dahi gdo lu ürünler yaşal adamlar yaş ort. 80 bizde yaşak besin içeriği düşük gıdalarla besleniyoruz </p><p>Makale çok var hepsinde açıklayıcı bu zararlı yada faydalı diye kestirip atmamış açıklamış</p><p><a href="https://www.google.com.tr/search?client=ms-opera-mobile&channel=new&q=gdo+ile+ilgili+makaleler+pdf&sa=X&ved=0ahUKEwjfj6q6_ZXUAhVGiiwKHXvsA0sQ1QIIOSgA&biw=360&bih=615" target="_blank">https://www.google.com.tr/search?client=ms-opera-mobile&channel=new&q=gdo+ile+ilgili+makaleler+pdf&sa=X&ved=0ahUKEwjfj6q6_ZXUAhVGiiwKHXvsA0sQ1QIIOSgA&biw=360&bih=615</a></p><p>Allah akıl vermiş kullanın diye </p><p>İsrailden ve ab den hibritler geliyor genetiği değiştirilmiş bizde bi kere ekiyoruz sonra çiftciye yerli üretim diye </p><p>Sözün kısası kendi tohum bankamızı kurmalıyız yoksa gdo zararlı demekle olmuyor gelsin hibritler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CELAL KARABULUT, post: 1135004, member: 44592"] Abi hangi üniversitenin hocasına sorarsan sor hepsi gdo lu ürünlere pozitif bakıyor internette çok makale var bu adamalar moleküler çalışıyor yani Zarar ve faydasını daha iyi irdeleyebilirler ve açıklayabilirler hocalarıma sordum onlarda pozitif bakıyor çünkü dna bir protein ve başka bir dna sindirim sisteminde aa lere ayrıştırılıyor ve sindiriliyor yani a geni benim genetiğime etki etmez çünkü sindiriliyor hangi hocaya sorarsan sor geneli olumlu bakıyor canan karatay gibi reçete dahi yazamayan ama itibar gören insanlar ezberden konuşuyor japonya dahi gdo lu ürünler yaşal adamlar yaş ort. 80 bizde yaşak besin içeriği düşük gıdalarla besleniyoruz Makale çok var hepsinde açıklayıcı bu zararlı yada faydalı diye kestirip atmamış açıklamış [url]https://www.google.com.tr/search?client=ms-opera-mobile&channel=new&q=gdo+ile+ilgili+makaleler+pdf&sa=X&ved=0ahUKEwjfj6q6_ZXUAhVGiiwKHXvsA0sQ1QIIOSgA&biw=360&bih=615[/url] Allah akıl vermiş kullanın diye İsrailden ve ab den hibritler geliyor genetiği değiştirilmiş bizde bi kere ekiyoruz sonra çiftciye yerli üretim diye Sözün kısası kendi tohum bankamızı kurmalıyız yoksa gdo zararlı demekle olmuyor gelsin hibritler [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
İlginç
Ekin bozuldumu nesil de mi bozuluyor...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt