PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
EKİNLERE HANGİ MARKA İLAÇ KULLANIYORSUNUZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 254998" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: EKİNLERE HANGİ MARKA İLAÇ KULLANIYORSUNUZ</strong></p><p></p><p>hımm..onemlı bır konu</p><p>daha once anlatmısdım bırdaha anlatayım</p><p>2005 dı yanılmıyorsam 105 dekar pancar ıcın ıcar tarla tuttum </p><p>adam avrupacı tarlaya bakmaz hersene baska bırısı eker dıker o senede bana nasıp oldu</p><p>neyse ıkı yıldır eken adama sordum hububata ne gıbı ılac kullandın pancara zararı olmsın dıye gayet ıddalı sekılde ole dandık ılac kullanmadıgını soyledı bende tuttum guz surumu fln hersye normal sekılde bahar ekım zamanına yakın amcam vvefat ettı ekın koyde en sona kaldı tavda gecık neyse ekdım hattı kurdum suladım ıkı sefer cıkıs duper oldu ne ekdıysek o cıkdı hıcde ole olmaz tohum kaybı ıllakı olurdu </p><p>ara capasını cekıp ıscıyıde arkasından koydum pancara</p><p>capadan sonra su sudan sonra aracapa cektım</p><p>ıkıncı capaya adamlar gırdı ben hıc tralaya gırmeden eve dondum capacım saglam nasılsa guven tam</p><p>oglene dogru capacı telacdı abı bır gel vardım panxarlar oluyor daıreye tel acdım hemen geldıler ılac olabılır sula dedıler ya ılac yıkamakla gecmez dedım hemen topragıyla pancarları aldımkonyaya goturdum bır kısmını ıl tarıma bır kısmını fkulteye bır kısmınıda borsaya tahlıle verdım sonuc ılac kalıntısı olenler oldu kalnlar bana kaldı 700 ıla 8000 ton almam gereken tarladan 260 la cıktım kullanacagınız ılaacı ıyı secın bence</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 254998, member: 4065"] [b]Ynt: EKİNLERE HANGİ MARKA İLAÇ KULLANIYORSUNUZ[/b] hımm..onemlı bır konu daha once anlatmısdım bırdaha anlatayım 2005 dı yanılmıyorsam 105 dekar pancar ıcın ıcar tarla tuttum adam avrupacı tarlaya bakmaz hersene baska bırısı eker dıker o senede bana nasıp oldu neyse ıkı yıldır eken adama sordum hububata ne gıbı ılac kullandın pancara zararı olmsın dıye gayet ıddalı sekılde ole dandık ılac kullanmadıgını soyledı bende tuttum guz surumu fln hersye normal sekılde bahar ekım zamanına yakın amcam vvefat ettı ekın koyde en sona kaldı tavda gecık neyse ekdım hattı kurdum suladım ıkı sefer cıkıs duper oldu ne ekdıysek o cıkdı hıcde ole olmaz tohum kaybı ıllakı olurdu ara capasını cekıp ıscıyıde arkasından koydum pancara capadan sonra su sudan sonra aracapa cektım ıkıncı capaya adamlar gırdı ben hıc tralaya gırmeden eve dondum capacım saglam nasılsa guven tam oglene dogru capacı telacdı abı bır gel vardım panxarlar oluyor daıreye tel acdım hemen geldıler ılac olabılır sula dedıler ya ılac yıkamakla gecmez dedım hemen topragıyla pancarları aldımkonyaya goturdum bır kısmını ıl tarıma bır kısmını fkulteye bır kısmınıda borsaya tahlıle verdım sonuc ılac kalıntısı olenler oldu kalnlar bana kaldı 700 ıla 8000 ton almam gereken tarladan 260 la cıktım kullanacagınız ılaacı ıyı secın bence [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
EKİNLERE HANGİ MARKA İLAÇ KULLANIYORSUNUZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt