PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ekipman
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="neo8787" data-source="post: 817953" data-attributes="member: 49313"><p><strong>Ynt: ekipman</strong></p><p></p><p>daha önce yatay kullanıyordum 6 aydır dikey kullanıyorum dikey çok daha kullanışlı herşeyden öte yataya göre daha az güç gerektiriyor vede karma makinası daha az zorlanıp karma ve kesme işini yatay makinaya göre çok daha kolay yapıyor buda makinayı hem daha uzun ömürlü hemde makina bakımını daha kolay ve daha az masraflı hale getiriyor. yatay makina uzun vadede dikeye göre çok daha yıpranıyor vede daha fazla arıza ve bakım gerektiriyor .iki tür makinayıda kullanan arkadaşlar mutlaka benim bu gözlemlediklerimi gözlemlemiştirler. ancak yatay makina her halikarda hangi marka olursa olsun yemi homojen karıştırıyor fakat dikey makinalar öyle değil dikey makina alırsan mutlaka kendini kanıtlamış iyi bir marka almalısın çünkü dikey makinanın karıştırıcı kesici bıçaklarının açısı çok çok önemli vede bu çok hassas bir olay bıçaklarda doğru açı yoksa homojen bir karışım elde edemezsiniz altta yem yoğun üstte ot yoğun kalır onun için fimaks öneririm .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="neo8787, post: 817953, member: 49313"] [b]Ynt: ekipman[/b] daha önce yatay kullanıyordum 6 aydır dikey kullanıyorum dikey çok daha kullanışlı herşeyden öte yataya göre daha az güç gerektiriyor vede karma makinası daha az zorlanıp karma ve kesme işini yatay makinaya göre çok daha kolay yapıyor buda makinayı hem daha uzun ömürlü hemde makina bakımını daha kolay ve daha az masraflı hale getiriyor. yatay makina uzun vadede dikeye göre çok daha yıpranıyor vede daha fazla arıza ve bakım gerektiriyor .iki tür makinayıda kullanan arkadaşlar mutlaka benim bu gözlemlediklerimi gözlemlemiştirler. ancak yatay makina her halikarda hangi marka olursa olsun yemi homojen karıştırıyor fakat dikey makinalar öyle değil dikey makina alırsan mutlaka kendini kanıtlamış iyi bir marka almalısın çünkü dikey makinanın karıştırıcı kesici bıçaklarının açısı çok çok önemli vede bu çok hassas bir olay bıçaklarda doğru açı yoksa homojen bir karışım elde edemezsiniz altta yem yoğun üstte ot yoğun kalır onun için fimaks öneririm . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ekipman
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt