PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
ekmek teknesi tavukçuluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rocky" data-source="post: 558040" data-attributes="member: 4710"><p><strong>Ynt: ekmek teknesi tavukçuluk</strong></p><p></p><p>öncelikle kazancınız bol olsun.ewet adaş o gördüklerin ayak oluyo bazen 6 7 tane daha olduğu oluyo.ben söyleyeyim bir beyaz üreticisi olarak en az 42 gün sonra kesime gidiyo. ama bundan önce 35 günlük iken de kesilebiliyo.madem o hayvan gdo lu yemlerden oluyo diyosun da insanoğlunda hiç mi görmüyorsun Allahın hikmetini. hiç mi görmedin televizyonlarda falan iki kollu yada yapışık yada 6 parmaklı vs. kouşuyosunuz ama boşuna. bu çeşit hayvanlar ırklardan dolayı neredeyse milyonda b ir görülen bi çeşittir. çok organiksen yeme ozaman kardeşim. milletin ekmek teknesinden sanane.bir hormonlu domates görsen anlamayıp maşallah bereketli olsun dersin ama. birşey daha söylemek gerekirse bunların yemleri şirket tarafından gönderilir. yani yetiştiricinin bişey yaptığı yok bilmem anlatabildim mi ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rocky, post: 558040, member: 4710"] [b]Ynt: ekmek teknesi tavukçuluk[/b] öncelikle kazancınız bol olsun.ewet adaş o gördüklerin ayak oluyo bazen 6 7 tane daha olduğu oluyo.ben söyleyeyim bir beyaz üreticisi olarak en az 42 gün sonra kesime gidiyo. ama bundan önce 35 günlük iken de kesilebiliyo.madem o hayvan gdo lu yemlerden oluyo diyosun da insanoğlunda hiç mi görmüyorsun Allahın hikmetini. hiç mi görmedin televizyonlarda falan iki kollu yada yapışık yada 6 parmaklı vs. kouşuyosunuz ama boşuna. bu çeşit hayvanlar ırklardan dolayı neredeyse milyonda b ir görülen bi çeşittir. çok organiksen yeme ozaman kardeşim. milletin ekmek teknesinden sanane.bir hormonlu domates görsen anlamayıp maşallah bereketli olsun dersin ama. birşey daha söylemek gerekirse bunların yemleri şirket tarafından gönderilir. yani yetiştiricinin bişey yaptığı yok bilmem anlatabildim mi ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
ekmek teknesi tavukçuluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt