PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
ekmek teknesi tavukçuluk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="rocky" data-source="post: 558056" data-attributes="member: 4710"><p><strong>Ynt: ekmek teknesi tavukçuluk</strong></p><p></p><p>hee ben dedim kıyıya kaçtım zaten. hani bazı insanlar vardır su içseler yarar. işte bu hayvanların genleride kilo almaya duyarlı. bu hayvanlar 7-24 yem yemekte. nasıl ki ırk ırk inek var kimi süt verir kimi et buda o çeşit bi hayvan çeşididr. ayrıca ben kimseye zorla bişeyde satmıyorum onuda geçtim zaten gelen yemlerin analiz belgeleri mevcut. 4-5 çeşit yem geir bunun kimisi civcivken kemik yapısını geliştirmeye kimiside giderken bağırsaklarını temizlemeye vs. ayrıca senin hormon dediğin nedir şişiriyo sanıyosan bu hayvanların bizim için önemli değil. hormonlu domates vs gibi kocaman olup kof olması bize zarardır. aksine az yemle çok et çıkarmaktır bizim hedefimiz. elbetteki her işin sahtekarlığın yapan var. ama öyle genel olarak konuşmanıız biraz ayıptır. senin yetiştirdiğin ineğine verdiğin yem neyse bizdede odur merak etme. hepsi devlet tarafından kontrollü zaten. yada onu geçtim diyelim sen sebze meyve ekiyorsun. sen ne ilacı veriyosun peki. herhangi bi iş hakkında önc bi sorup konuşun sonra tartışmaya girin bence. ben yıllardır rahatça yiyiyorum. ben demiyoru ki kendi yetiştirdiğinden daha iyi diye. imkanın varsa sen kendin yetiştirip ye. keşke herşey organik olsa ama durum aynı değil kusura bakma. senin hormonlu dediğin hayvanlar kiğlo almaya meyilli hayvanlardır. civcivken bol yem büydümü hava ile su bile yeter ona. yediklerin yemdede bilinmeyen bişey yok. omega lar mermer tozu soya mısır d vitamini c vitamini vs. herneyse durum bu. aklınıza takılan soru varsa bilgilendirmeye çalışırız. ok-*-s</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rocky, post: 558056, member: 4710"] [b]Ynt: ekmek teknesi tavukçuluk[/b] hee ben dedim kıyıya kaçtım zaten. hani bazı insanlar vardır su içseler yarar. işte bu hayvanların genleride kilo almaya duyarlı. bu hayvanlar 7-24 yem yemekte. nasıl ki ırk ırk inek var kimi süt verir kimi et buda o çeşit bi hayvan çeşididr. ayrıca ben kimseye zorla bişeyde satmıyorum onuda geçtim zaten gelen yemlerin analiz belgeleri mevcut. 4-5 çeşit yem geir bunun kimisi civcivken kemik yapısını geliştirmeye kimiside giderken bağırsaklarını temizlemeye vs. ayrıca senin hormon dediğin nedir şişiriyo sanıyosan bu hayvanların bizim için önemli değil. hormonlu domates vs gibi kocaman olup kof olması bize zarardır. aksine az yemle çok et çıkarmaktır bizim hedefimiz. elbetteki her işin sahtekarlığın yapan var. ama öyle genel olarak konuşmanıız biraz ayıptır. senin yetiştirdiğin ineğine verdiğin yem neyse bizdede odur merak etme. hepsi devlet tarafından kontrollü zaten. yada onu geçtim diyelim sen sebze meyve ekiyorsun. sen ne ilacı veriyosun peki. herhangi bi iş hakkında önc bi sorup konuşun sonra tartışmaya girin bence. ben yıllardır rahatça yiyiyorum. ben demiyoru ki kendi yetiştirdiğinden daha iyi diye. imkanın varsa sen kendin yetiştirip ye. keşke herşey organik olsa ama durum aynı değil kusura bakma. senin hormonlu dediğin hayvanlar kiğlo almaya meyilli hayvanlardır. civcivken bol yem büydümü hava ile su bile yeter ona. yediklerin yemdede bilinmeyen bişey yok. omega lar mermer tozu soya mısır d vitamini c vitamini vs. herneyse durum bu. aklınıza takılan soru varsa bilgilendirmeye çalışırız. ok-*-s [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
ekmek teknesi tavukçuluk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt