PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ekmek yapımında katkı maddesi: İnsan saçı - Nuray Pehlivan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Aygün 10" data-source="post: 1306255" data-attributes="member: 3789"><p>Tarim arazileri küçüldükçe ,gelirde azaldikca,iş yoğunluğu, benzer zorluklar arttıkça az olan kaynaklardan daha çok ürün elde etme isteği hasıl oluyor.</p><p>Bu konuda bilerek insanlar,hastalar olup ölsün ,kötülük olsun diye yapılan birşey olduğunu düşünmüyorum.Zaten böyle birşey tespit edilir.</p><p>Bütün ülkeler az yada çok birbirinden tohum alır satarlar.</p><p>Üretilen yeni tohumlarin ebebeyn hatlarının bildirilme zorunluğu vardir.</p><p>Türkiyede de yerli tohum üretimleri ve üretilme zorunluluğu kanun gereği, vardır.</p><p>Tabiki doğal dan uzaklaştıkça, israf arttıkça , işimiz daha da zorlaşmaktadır.</p><p>Eğer bütün bu tohumları ve üretim şekillerini beğenmiyorsak.</p><p>Yerine ikame ürün ve tohum seçeneklerini daha sağlıklı doğal uretildiklerini ispat ederek; bugünkü üretim miktarında ve sayısında insanlar aç kalmadan bir sorun olmayacak şekilde üretilip sunulması gerekir.</p><p>Mesele bugünkü dünya ve iklim şartlarında insanları sağlıklı ve yeterince besleyebilmek. </p><p>Çiftçi olarak aile bazında eski az verim yapan ama daha sağlıklı ve doğal organik ürünleri üretip kendi ailemizde kullanarak işe başlayabiliriz ... Ama kit olan kaynakları heba etmeden.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aygün 10, post: 1306255, member: 3789"] Tarim arazileri küçüldükçe ,gelirde azaldikca,iş yoğunluğu, benzer zorluklar arttıkça az olan kaynaklardan daha çok ürün elde etme isteği hasıl oluyor. Bu konuda bilerek insanlar,hastalar olup ölsün ,kötülük olsun diye yapılan birşey olduğunu düşünmüyorum.Zaten böyle birşey tespit edilir. Bütün ülkeler az yada çok birbirinden tohum alır satarlar. Üretilen yeni tohumlarin ebebeyn hatlarının bildirilme zorunluğu vardir. Türkiyede de yerli tohum üretimleri ve üretilme zorunluluğu kanun gereği, vardır. Tabiki doğal dan uzaklaştıkça, israf arttıkça , işimiz daha da zorlaşmaktadır. Eğer bütün bu tohumları ve üretim şekillerini beğenmiyorsak. Yerine ikame ürün ve tohum seçeneklerini daha sağlıklı doğal uretildiklerini ispat ederek; bugünkü üretim miktarında ve sayısında insanlar aç kalmadan bir sorun olmayacak şekilde üretilip sunulması gerekir. Mesele bugünkü dünya ve iklim şartlarında insanları sağlıklı ve yeterince besleyebilmek. Çiftçi olarak aile bazında eski az verim yapan ama daha sağlıklı ve doğal organik ürünleri üretip kendi ailemizde kullanarak işe başlayabiliriz ... Ama kit olan kaynakları heba etmeden. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ekmek yapımında katkı maddesi: İnsan saçı - Nuray Pehlivan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt