PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Ekmeklik Buğdayda Kaliteyi Artırma Yöntemleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="S@BİT" data-source="post: 871065" data-attributes="member: 72"><p><strong>Ynt: Ekmeklik Buğdayda Kaliteyi Artırma Yöntemleri</strong></p><p></p><p></p><p>kardeşim çok iyi bir konuya değinmişsin öncelikle proteinin geçen seneye oranla yüksek olmasının sebebi yağışların az olmasıdır sen yine aygı uygulamayı yapıyorsun ama geçen seneye oranla yağışlar çok düşük attığın gübre fazla geldiğinden suda az geldiğinden ürünün doğal olarak kaliteli olacak ikinciside proteini arttırmak için biz potasyum sülfat ve demir sülfat kullanıyoruz potasyum sülfat aynı zamanda hektolitreyide arttırıyor. Sulu arazilerde ise son sulamada kırmızı olması için %33 an gübresi kullanmaktayız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="S@BİT, post: 871065, member: 72"] [b]Ynt: Ekmeklik Buğdayda Kaliteyi Artırma Yöntemleri[/b] kardeşim çok iyi bir konuya değinmişsin öncelikle proteinin geçen seneye oranla yüksek olmasının sebebi yağışların az olmasıdır sen yine aygı uygulamayı yapıyorsun ama geçen seneye oranla yağışlar çok düşük attığın gübre fazla geldiğinden suda az geldiğinden ürünün doğal olarak kaliteli olacak ikinciside proteini arttırmak için biz potasyum sülfat ve demir sülfat kullanıyoruz potasyum sülfat aynı zamanda hektolitreyide arttırıyor. Sulu arazilerde ise son sulamada kırmızı olması için %33 an gübresi kullanmaktayız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Ekmeklik Buğdayda Kaliteyi Artırma Yöntemleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt