PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ekonemik kriz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 978793" data-attributes="member: 20560"><p><strong>Ynt: ekonemik kriz</strong></p><p></p><p>.</p><p>İnşaat ve hazır yemek sektörü bu ara iyi gelişti. Rakamları şirin gösterene bu sektörlerde gelişim. İşin kötüsü olası bir krizde insanların ilk tasarrufa gidecekleri kalemlerde bunlar. Rakamlar şirin gösteren bu 'lokomotif ' sektörlerdeki olumsuz gidişat durumunda tabiri caiz ise 'şapka düştü kel göründü ' dedirtebilir.</p><p>Sonuç olarak şahsi kanaatim millet olarak krizi hak ettik. Sıkıntı çekeceğiz. Ama her ciddi sıkıntıdan problemin şiddetine göre bir sıçrama yapmak bu milletin fıtratında var. </p><p>Mümkün olduğunca sağlam gitmeli gelirımızın cinsinden borclanmalı. Mümkün ise vade uzun tutmalı şeklinde düşünüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 978793, member: 20560"] [b]Ynt: ekonemik kriz[/b] . İnşaat ve hazır yemek sektörü bu ara iyi gelişti. Rakamları şirin gösterene bu sektörlerde gelişim. İşin kötüsü olası bir krizde insanların ilk tasarrufa gidecekleri kalemlerde bunlar. Rakamlar şirin gösteren bu 'lokomotif ' sektörlerdeki olumsuz gidişat durumunda tabiri caiz ise 'şapka düştü kel göründü ' dedirtebilir. Sonuç olarak şahsi kanaatim millet olarak krizi hak ettik. Sıkıntı çekeceğiz. Ama her ciddi sıkıntıdan problemin şiddetine göre bir sıçrama yapmak bu milletin fıtratında var. Mümkün olduğunca sağlam gitmeli gelirımızın cinsinden borclanmalı. Mümkün ise vade uzun tutmalı şeklinde düşünüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ekonemik kriz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt