PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
EL-ET KESİMHANE GÖRÜNTÜLERİ (ELAZIĞ)28-03-2012
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 710537" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: EL-ET KESİMHANE GÖRÜNTÜLERİ (ELAZIĞ)28-03-2012</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>hiç bi yerli ırk böyle boylanmaz ..bu tosunun yerli ırkla alakası bile yok annesini ikigöbek besledik anneside sunni tohumlama ile aynı renkte idi ve gunde 30kg süt veriyordu iki memesi sakat oldu yine iki meme ile 15kg ustu veriyordu sattık . bu tosunda yine sunni tohumlama ile oldu simental yani en az %90 simental kafasını göremiyosunuz tabi kafası komple beyaz karın altı beyaz tırnak bacak yapısı çok güzeldi.. nenesinde hostain genide olabilir böle bi renkte oldu. bu hayvan daha dolmamış boyunu göruyosunuz tam dolsa 450kg rahat atar bu boyla bizde yer sorunu oldugu için kestirdik ozaman...</p><p> mesela bu yılda yine simental inegimizin birinden aynı bunun gibi bi buzagı oldu resmini paylaştım üste mandy adlı boga ile tohumlatmıştım inegi.. yani renklere çok takılmayın önemli olan simental de kafanın beyaz olması tırnak ve bileklerin beyaz olması ve bacaklı olmalısı karın altı ve boynuzlarda beyaz ise oldukca iyi bi simentaldir illaki melezlik vardır ama..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 710537, member: 2401"] [b]Ynt: EL-ET KESİMHANE GÖRÜNTÜLERİ (ELAZIĞ)28-03-2012[/b] hiç bi yerli ırk böyle boylanmaz ..bu tosunun yerli ırkla alakası bile yok annesini ikigöbek besledik anneside sunni tohumlama ile aynı renkte idi ve gunde 30kg süt veriyordu iki memesi sakat oldu yine iki meme ile 15kg ustu veriyordu sattık . bu tosunda yine sunni tohumlama ile oldu simental yani en az %90 simental kafasını göremiyosunuz tabi kafası komple beyaz karın altı beyaz tırnak bacak yapısı çok güzeldi.. nenesinde hostain genide olabilir böle bi renkte oldu. bu hayvan daha dolmamış boyunu göruyosunuz tam dolsa 450kg rahat atar bu boyla bizde yer sorunu oldugu için kestirdik ozaman... mesela bu yılda yine simental inegimizin birinden aynı bunun gibi bi buzagı oldu resmini paylaştım üste mandy adlı boga ile tohumlatmıştım inegi.. yani renklere çok takılmayın önemli olan simental de kafanın beyaz olması tırnak ve bileklerin beyaz olması ve bacaklı olmalısı karın altı ve boynuzlarda beyaz ise oldukca iyi bi simentaldir illaki melezlik vardır ama.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
EL-ET KESİMHANE GÖRÜNTÜLERİ (ELAZIĞ)28-03-2012
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt