PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
el veda erkunt servet
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sr_goktas" data-source="post: 278622" data-attributes="member: 6319"><p><strong>Ynt: el veda erkunt servet</strong></p><p></p><p>ben kangallıyım arkadasım burda hemen hemen tum traktorlerden var sana markaları ozetleyim</p><p>Valtra= arızadan dolayı servis sıkıntısı</p><p>Mf 3.075 4X4 phantom= deutz motorlu 546 dekara 676 lt eudiesel yakıyo 13 numara alper uzun sase pullukla arazida ole pek bitisik degil</p><p>Kubata= on teker tahrik kontolu problemli onteker cabuk asınıyo</p><p>Zetor= parca sıkıntısı kayısı istanbuldan getirdik</p><p>newholland= yorum yok agir traktor</p><p>Same= yere yakın ondan sakın yakıtı cok fazla</p><p>Mf5400serisi= kullanayı bilsen bile en fazla 1,5 lt yakıt yaparsın oda tek parca tarlalara sokcanda yolda gitmeyecekde(Not: kabin baglantısındaki sorunlar nedeni ile kabin traktore vuruyo)</p><p>erkunt= cakma mf eski modellerinde mf sanzumanı ureten bir marka anacak montajdan sorumlu kullananlar memnun degil</p><p>daha sayamadıgım jındere felan modeller aklıma gelmio</p><p>ancak 7740 td 95 zetorun 3cesidi tumosan 82.80 ve 95 beygirligi bunların hepsini denedim td 80 uc piston da dahil</p><p>tarlada 3.075 4x4 pantom kabinli deutz motorlu traktore yetisemedim herkde ikilemede tohum ekmede seriler ve 3,075 rakip traktor bulamadım 3, serisinde sadece 105 ve 75 kullan gerisi laf</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sr_goktas, post: 278622, member: 6319"] [b]Ynt: el veda erkunt servet[/b] ben kangallıyım arkadasım burda hemen hemen tum traktorlerden var sana markaları ozetleyim Valtra= arızadan dolayı servis sıkıntısı Mf 3.075 4X4 phantom= deutz motorlu 546 dekara 676 lt eudiesel yakıyo 13 numara alper uzun sase pullukla arazida ole pek bitisik degil Kubata= on teker tahrik kontolu problemli onteker cabuk asınıyo Zetor= parca sıkıntısı kayısı istanbuldan getirdik newholland= yorum yok agir traktor Same= yere yakın ondan sakın yakıtı cok fazla Mf5400serisi= kullanayı bilsen bile en fazla 1,5 lt yakıt yaparsın oda tek parca tarlalara sokcanda yolda gitmeyecekde(Not: kabin baglantısındaki sorunlar nedeni ile kabin traktore vuruyo) erkunt= cakma mf eski modellerinde mf sanzumanı ureten bir marka anacak montajdan sorumlu kullananlar memnun degil daha sayamadıgım jındere felan modeller aklıma gelmio ancak 7740 td 95 zetorun 3cesidi tumosan 82.80 ve 95 beygirligi bunların hepsini denedim td 80 uc piston da dahil tarlada 3.075 4x4 pantom kabinli deutz motorlu traktore yetisemedim herkde ikilemede tohum ekmede seriler ve 3,075 rakip traktor bulamadım 3, serisinde sadece 105 ve 75 kullan gerisi laf [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
el veda erkunt servet
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt